Astra H direksiyondaki ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakaniko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hakaniko

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Dün gece biryere gidip geldim. Yollar bomboş olduğundan ışıklarda kalkarken falan biraz aracı denemek istedim seri kalkışlar yaptım.

Aracı evin önüne parkederken (durur vaziyette) direksiyonu döndürürken nasıl desem bir sürtünme sesi geliyodu. acaba dedim anahtarmı sürtüyor ama değildi.

öyle kaputun altından bir seste değildi sanki. sinyal kollarının olduğu yerden geliyor gibiydi. bu ses neden kaynaklıdır bir tahmininiz varmı? Önceden olup olmadığına hiç dikkat etmedim. müzik açıktı kapatınca duydum.

Son düzenleme:
ses dizel motorun çalışma sesi gibi sanki birşeyler tıkırdıyor gibimiydi? araç rolantide dururken, hiç birşeye dokunmazken mi geldi ses?

çünkü 2 gün önce benim başımada bu tarz birşey geldi, rolantide bekliyordum sanki direksiyon kutusu tarafından birşeyler tıkırdıyor gibi geldi..

rölantideydi ancak tıkırtı değil. sürtünme sesi. hani bi plastiği plastiğe veya plastiği demire sürtersiniz ya ona benzer bir sesti. yada arabanın anahtarını konsoldaki sert bir yere sürtünce çıkan ses gibi. daha nasıl anlatırım bilemiyorum. içime kurt düştü :D

bide direksiyonu içeri sokup çıkarayım. belki düzelir :D

inşallah altından birşey çıkmaz.

geçmiş olsun, benden gelen ses ise sanki tıkırtı gibiydi.. hatta elimle aracın konsolunda birkaç yeri yokladım ama ses devam etti.. bugün tekrar bakarım..

agrasif kullanımda karşılaşılacak birşey değil dimi. Çünkü öyleyse bana çok mantıksız geliyo. çukura falanda sert girmedim çünkü.

Geri