Astra H Bluetooth

astra_metin

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bu forumdaki ADELETSİZLİKTEN DOLAYI bu yazı silinmiştir

Son düzenleme:
bu forumdaki ADELETSİZLİKTEN DOLAYI bu yazı silinmiştir

Son düzenleme:
Şimdi ne yapıyorum biliyor musun? Ayağa kalktım seni alkışlıyorum:)

Allah kolaylık versin. Bizim gibi kullanıcılar için kolay iş değil. Tam MOKIA ya göre darkmoon da bu konu ile alakalıydı galiba. Sonuçları bekliyoruz.

Kolay gelsin

gerçekten tebrik ederim birşeyleri böyle uğraşıpta yapmak inanılmaz zevk ve mutluluk veriyor insana elimden gelse bende yapmak isterdim

hadi kolay gelsin Sükrü..

konuyu burda da aciyorum ikinci defa gözden kacmasin diye Evet arkadaslar opelden geliyorum sizleri aydinlatmak amaciyla erinmedim gittim sordum..Sükrü bana opelin söyledigi, önce test ayari sonra programlara girilecek yeni takilacak aletlerin proglanmasi yapilacak audio twin ve bluetooth teype tanitilacak ekranda görülmesi acisindan ve bunlarin hepsi tech2 la oluyormus sorun degil Türkiyedede yapabilirler dediler.. hatta bluetooth icin belki bazi hazirliklar bile vardir arabada dediler mikrofon icin kablo hazirlanmis bile olabiliyormus sadece mikrofon fisini takarlar dediler ama yinede olmayadabilir, acinca belli olur, kablo dösenmesi esnasinda kablo olup olmadigindan emin olun, tavsiyem komple islemi opel yetkili serviste yaptirin umarim yardimci olabilmisimdir..

valla helal olsun :)

Şükrü neler yapıyorsun sen:)

Hic sorma Cengiz, Sükrü girdi bir ise ugrasiyoruz. internasyonel olarak bütün dünyayi karistirip alnimizin akiyla bu iside halledecegiz.

Son düzenleme:
Geri