astra h arka stopa 2nci sis takma!!!yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar gecen c.tesi günü spoiler almaya giderken hsg ve adnan arkadasımızın araclarında sag arka stoplarında sis farı vardı.standartlarda yok bende arka sag stopuma nasıl sis farı yapabilirim bi yardımcı olabilirmisiniz?

tum tesisat hazır ampulu içinde sen sadece sol sisden sağa kablo cektirceksin hepsi bukadar.. bi elektrikçiye git cözer.. adnan a sor nerede yaptırmış direk oraya git.. benim yaptırdıgım yer kapanmışta..

sadece kabloysa kendim cekemezmiyim acaba?bugun üstten bi baktımda yapabilirim gibide geldi.nese dedigin gibi hüseyin adnan sorim hem ikimizde avcılarda oturuyoruz buralarda bi yerde cektirmiştir sagolasın :)

Son düzenleme:
bende bi öğrenim :)

bende düşünüyorum arkadaşlar ama arkadan gelen araçlar fren yapmışız gibi algılayabilip sıkıntıya düşebilirler:(

bence sanmazlar c.tesi günü bizzat kendim gördüm adnangüçlü ile hüseyinin arkasından gittim hiç fren yapmışlar gibi gözükmüyor aksine cokta güzel görüntü olyor tavsiye ederim ;);) hem arkadan gelen düşünsün onu takip mesafesi diye bişe var :D:D

bende bende..toplu yaptıralım :)

banada ampül ve kablo yollarmısınız arkadaşlar kargoyla:D

serdar abi bu işi yapabilcek bi yer biliyorum ben avcılarda kilerden biraz ilerde bi yerde..

ya arkadaşlarım kızmassanız bir sorum olacak!

Arka sislere neden 2.sis farına ihtiyacınız olsunki?

ya benim gece görüş problemim var o sisleri her gördüğümde apaçık havada mahvoluyorum inanılmaz göz alıyor. aynı zamanda arkadanızdaki aracı tehlikeye atan bir durum diye düşünüyorum..

heveslenip yapılamazmı sorusu geldi aklıma benimde çoğu istediğim şey trafikte yasak.. o zaman bir sorum daha olacak ben ve benim gibi düşünen arkadaşlarınız için sis ampullerinin birazcık daha az yananı yokmu? yani arka stop (park) ampülleri gibi onları kullansanız daha güzel olur..

hem arkadan gelen düşünsün onu takip mesafesi diye bişe var

talihsiz bir yorum olmuş..

Geri