aracı alalı 3 ay oldu ıs ıcınde kullandıgımdan devamlı şehır ıcı 15000 km yı beklemeden gotureyım dedım ılk bakıma karter muhafaza taktırdım o dahıl 607 tl tuttu su anda faturada elımde
şaka gıbı gercekten
kafadan bı bakım ucretı dıe 118 tl gecrılmıs zaten
karter muhafaza 77 ıscılıgı 33 tl
ayrıcada her parca basına %5 ıscılık gecrmısler ıscılık toplamı 204 tl yapıyo sacmalık otesı o zamn o 118 tl ne soramıyosunda
atık flıtre bedelı dıyo 12 tl
on duzen ayarına bakın dedım ona bıle para yazmıslar daha ılk bakımda neymıs hemde 40 tl ımıs ama ındırım yapıp 20 yazmıslar
bı torpıdo rafı aldım 18 tl kendım taktım onuda onada %5 ıscılık yazılmıs
meshur cam suyumuz 0.5 lıtre 6 tl
yag flıtresı24 tl
hava flıtresı 31 tl
polen flıtresı 39 tl
mazot flıtresı 68 tl
motor temızledıler onada 21 tl sprey parası almıslar
motor yagı 54 tl
dıcek bıseyım yok verdık 607 tl yı pasa pasa
su var pahalı olmasına pahalı fakat arabanın sesı azaldı cekısı arttı cıdden cıkan polen ve hava flıtresı 10000 km olmasına rahmen dolmuştu onlarda parayı hakedıyor ama 607 tl de az para degıl...

kafadan bı bakım ucretı dıe 118 tl gecrılmıs zaten
karter muhafaza 77 ıscılıgı 33 tl
ayrıcada her parca basına %5 ıscılık gecrmısler ıscılık toplamı 204 tl yapıyo sacmalık otesı o zamn o 118 tl ne soramıyosunda
atık flıtre bedelı dıyo 12 tl
on duzen ayarına bakın dedım ona bıle para yazmıslar daha ılk bakımda neymıs hemde 40 tl ımıs ama ındırım yapıp 20 yazmıslar
bı torpıdo rafı aldım 18 tl kendım taktım onuda onada %5 ıscılık yazılmıs
meshur cam suyumuz 0.5 lıtre 6 tl
yag flıtresı24 tl
hava flıtresı 31 tl
polen flıtresı 39 tl
mazot flıtresı 68 tl
motor temızledıler onada 21 tl sprey parası almıslar
motor yagı 54 tl
dıcek bıseyım yok verdık 607 tl yı pasa pasa
su var pahalı olmasına pahalı fakat arabanın sesı azaldı cekısı arttı cıdden cıkan polen ve hava flıtresı 10000 km olmasına rahmen dolmuştu onlarda parayı hakedıyor ama 607 tl de az para degıl...