Astra GTC - 3.5 luk yay ids+ uyumlu olmazsa ne oluyor? LUtfen yardımcı olunn..

35.BPC.06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar aracıma 3.5 luk yay takmak ıstıyorum fakat astra h nın yayları ıds+ dan dolayı . astra gtc ye uymuyor dedıler bazı arkadaslarımız.

bır fıkrı olan warmı arkadaslar lutfen yardımcı olursanız bır bılgınız warsa cok sewınırım. hangı marka hangı model ney almalıyım acaba? :sorry:

evet kardeş ya bende takmak istedim ama aynı sorunu banada sölediler ama bir arkadaş söledi astraya göre ıds+ uyumlu yapıyolarmış ama markasını bilmiyorum ögrenince en kısa zamanda sana bilgi veririm

Boşverin oynatmayın arabanızla. Sonradan birçok problem çıkartır.

ben astra gtc yee taktım yay hıc brı sorun yasamadım yay ıstıyorsanız var elımde orjınalıde var eibach ta var

bende taktım ya allah dıyıp H&R nınkını su anlık bır durum yok sukurler olsun ılgılenen herkese tesekkur edıyorum :)

Yani yeterince sert ve yere yakın değil miydi ki yay taktırıyorsunuz, zaten GTCler kazık gibiler, sport moda geçince tren rayında gidiyor gibi oluyor insan. Bir de daha kısaltıp sertleştirmek aracın tüm plastik aksamını daha hızlı bozdurtmaktan başka ne işe yarıyor?

Yani yeterince sert ve yere yakın değil miydi ki yay taktırıyorsunuz, zaten GTCler kazık gibiler, sport moda geçince tren rayında gidiyor gibi oluyor insan. Bir de daha kısaltıp sertleştirmek aracın tüm plastik aksamını daha hızlı bozdurtmaktan başka ne işe yarıyor?
Yol tutuşta aşırı fark, suratli iken zıplama kesiliyor artı olarak araç kasisten geçince on kere yaylanmıyor...

Geri