Astra GL 90.000 bakım tutarı ?

gabronit

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar arabam 2001 model astra gl. 90000 bakımı geldi. çok kaba olarak bu bakımda neler değişir? Fiyatları nelerdir? bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum. (83000 de triger, ön fren balataları, rot kolları, termostat, hava ve yağ filtreleri falan değişmişti) Ayrıca anadolu yakasında bir özel serviste yaptırayım diyorum. 2 öneri ilgimi çekti biri opel team diğeri bostancı opel. tanıyan bilen varmı? yada başka öneriler de beklerim. daha önce leventte ustalar opele gidiyordum ama şimdi biraz uzak kaldım oraya. Yerdımlarınız için teşekkür ederim. kazasız günler herkese.

Opel team' a gitmeni öneririm . Ayni zamanda opelim net'in ana sponsoru'dur. Formdan çok arkadaş bakımlarını orada yaptırıyor. Hem gidip tanışmış olursunuz.;)

Forma olan inancım azalıyooooorrrrrr. Opel team neredesiiiiiiiin? Bakım ücreti kabaca. yav nakit getirceeeem. Hazır olmak istiyooom. daha ne diyim.

forma olan inancım azalıyooooorrrrrr. Opel team neredesiiiiiiiin? Bakım ücreti kabaca. Yav nakit getirceeeem. Hazır olmak istiyooom. Daha ne diyim.

eğer kaba taslak bi fiyat gelirse ben de arkandan geliyom kardeşim 90250 km deyim bende ve merak ediyorum:d

Geri