Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kendim evde deriden elfreni ve vites körüğü yapmıştım. el becerin varsa bir incele.
sökme işini eski konumda anlatmışmıydım bilmiyorum ama kısaca burda da yazayım. körükleri çıkartmak için ilk basta el freni ile vites arasında kalan kapağı çıkartıyorsun. (vitesin ordan ince bir tornavide ile tırnaklardan kurtararak) kapak çıkınca vites körüğünün orda iki tork uçlu vida göreceksin onlarıda çıkart ve vites topuzunun altındaki cırt cırtı kes. bu şekilde körüğün ağzı genişleyecek ve çıkabilecek. el freni sökmekte çok kolay. onda vida filan yok. tırnaklı. o kapağı söktüğün yerden yavaşça çek gelir.
az önce sizin mesajınızı inceledim, orda sökme kısmını yazmamıştınız. güzel olmuş ama deriyi dikmek için dikiş makinesi lazım, hem olsa bile kullanamam. forumda genelde sökenler tornavidayı takıp kastırıp sökmüşler, ben öyle anladım. mesele alttaki plastik çerçeveyi çıkarmak, üst cırtcırt kısmı basit. bi de elfreniyle vites arasındaki kapak bildiğim kadarıyla elfreni tarafından tornavida gibi bişeyi takarak sökülüyor , siz vites tarafından sökülüyor yazmışsınız.
konuları okuyunca anladım, yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
yansanayi takıcam, dikme işini beceremem elimize yüzümüze bulaştırmayalım