astra g tampon seçimi yardım

goldbergbrk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ön arka tampon eki almayı düşünüyorum yada arkalara almayıp ön ve marşbelde alabilirim
2 tane kit buldum ben aracım kırmızı benim araca hangisi daha iyi durur tam karar veremedim sizin değerli fikirleriniz ne olur.
ayrıca bu ekleri yaptırınca tampondaki orjinal çizgileri doldurtucam bertone tamponu gibi olcak + birde bu ek takılcak ona göre düşünürseniz daha makbule geçer. benim hoşuma giden arka ek alıncaksa 5. sıradaki resim daha hoş ama ön lere karar veremedim

bence birincil resimlerdeki klasikler her zaman ii dir. Allah kazasız belasız sürüşler nasipetsin..

ben bizim arabalara karlık yakıstıramıyorum bence olmasa orjinal şekliyle daha güzel

karlık yerıne arabaya yay takın karlıklar emanet duruo

öne ek alayım diyorum sadece zaten arabaya yay takmaya gerek yok yere bascak kendini :)
öne aldığım ekide tamponla bir ederiz bütün gibi görünsün diye böyle daha hoş oluyor.

Burak abi efepol yazısı olan ekler daha güzel duruyor.

bunlara verecegin para bence cebinde kalsin. Ustune 3-5 eklersin ilerde de OPC tamponu alirsin... Bence sade hali cok daha guzel.

orjinal güsel deil bea :) arkadaşlar bu ön eklerden alaım ben kullanayım güsel 1. sıradaki olanlardan

çok emanet gibi duruyor ön tampondaki boşlukları da doldurtma çatlama yapıyormuş daha önce yaptıranlar söylüyorlardı, sadece düşür arabayı bence

Geri