Astra G Renkli Kadran Ve Far Dugme Grubu

ASLANYUREK

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar muratefen'in anlatimini burada ellerimle uygulamaya gecirdim ve renkli kadranimi nihayet bitirdim.orta konsola giremedim cunku cok zahmetli ve uzun zaman isteyen bir sokme islemi istiyor.ilerleyen gunlerde orta konsolada girecegiminsallah.isiklari temin etmek isteyenler muratefen uyemizle ozelden irtibata gecebilir.zira onun anlatimi sayesinde bu guzellige sahib oldum.inanamiyacaginiz kadar guzel bir goruntu elde ettim ve burada yani resimde ciktigindan cok cok daha fazlasi inanin.iste karsinizda renkli kadran ve far anahtari calismasi......

http://www.imageturk.com/goster.php?res=2b16ff2b5479c40ccf23s.jpg

Son düzenleme:
Eline emeğine sağlık güzel başarmışsın.
Yanlız renk tonunu fazla gibi görünüyor gözlerini yormuyorsa sorun yok demektir güle ,güle kullan.:alkis:
Foto yanılgı yapabilir.;)

eline saglık ama sunu gördükkü kırmızı yoruyo gözü sen memnunmusun
yada fotodanmı öleki

walla arkadaslar sizi temin ederim kirmizi cok harika duruyor ve gozu yormuyor.ayrica kisabiliyosunuz.resim sizi cok yaniltiyor.mesela muratefen'in yaptigi cok patlamis gibi cikmis ama bana resimde boyle oldugunu gercekte cok harika durdugunu soyledi.gercektende oyleymis uyguladim ve gordum.

of klasik görüntü benzin ışığı yanıyo :):) elinize sağlık süper olmuş

çok harika fakat bişi dikkatimi çekti.. km göstergesi nie siyah kaldı??? (hayırlı olsun müthiş olmuş.. emeğine sağlık)

yaw heralde digital panelin dislerini iyi oturtamamisim ondandir.:D zaten yine söküp bi takim modifiyeler yapicam bu sadece demoydu.;)

Geri