Astra g on amortisor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustym35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mustym35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:confused:arkadaslar 1 yil once monroe amotirsor aldim ve patladi garntisi varmi yokmu hatirlamiyorum varsada zaten gerenti belgesi falan yok gotursemde kullanici hatasi diyecekleri kesin.

benim sormak istedigim su

ucuz amortisorler var 60 ytl falan bunlardan kullansam sorun olurmu arkalara polonya mali taktirmistim tanesi 70 liraya sorun cikmadi onlere de taksam sorun cikartirmi ?

Gm alayim diyorum ikisi 220 ytl takozlar haric + 50 ytl takozlar ama yine moroe gibi olur die endisleniyorum.

yan sanayi cifti 120 + 30 takozlar kafam cok karisti :confused:

git koni spor amortisör al 880 ytl.:) patlama imkanı yok.

monroe ye dünyaa para verene kadar git 50-60 liraya türkmalı al eğer spor yay kullanmıyorsan tabi.. patlarsa değiştirisin tekrar ki monroe yi patlattığınıza göre yerlinin pek şansı yok :D

delphi al rahat et 125 ytl tanesi 4-5 sene kullanırsın

taktırdığın yere git. orda takıldığında açılan iş emrini buldur. 2 sene garantilidir.
kullanıcı hatası diyemezler. mutlaka değiştirirler. bilgin olsun.

egerkı amartısorun montajı sırasında mili zarar görmusse garantı kapsamına gırmez. ama amartısorlerın garantısınde sıkıntı cıkmaz hemen garantıye gırer

Bende monreo taktırmıştım.Bence amortisöre çok para vermenin bi manası yok gibi.Yolların durumu malum.Her yer delik deşik,bu şartlarda patlamaması zor zaten.

Geri