Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu yakıt lpg demı yoksa benzındemı onu belırmemıssın ancak yakıt her ıkı durumdada fazla bogaz kelebegı egr valfı kelbegın altındakı manıfoltu temızlet ve kalıbrasyon yaptır duzelecektır ama en önemlısı bogaz kelbegı arac sılkeleme bıle yapar ha bujılerıde ıhmal etme bunlar sana 200 lıra malıyet cıkaracaktır ama rahat edersın gercı benzınde normale yakın sehır ıcıarkadaşlar 1.6 twinport aracım km de 40 kr yakıyo normalmidir? sizin araçlarınızın yakıt tüketimi nasıl?
abı senın olayın ne bazen goruyorum senı forumda gazdan sıkayetcısın neden bu kadar cok yakıt sarfıyatrın var çözulemıyomu motor mu buyuk sıstem mı uygun dııl ustamı bulamadın ?Bence de normal o sizin rakamın fazlasını ben gazda yakıyorum![]()
abı senın olayın ne bazen goruyorum senı forumda gazdan sıkayetcısın neden bu kadar cok yakıt sarfıyatrın var çözulemıyomu motor mu buyuk sıstem mı uygun dııl ustamı bulamadın ?
benzını denemedım ama gazda yukarıdakı ayarları yaptırmadan önce sehırıcı 310 kr yakıyodu suanda 255 kr yakıyor ben son durumdan memnunum ha opelın genel durumu gm motorun yakıt sarfıyatı fazla dıye bılıyorumsakaryalı hemşerim motor büyüklüğüyle alakası yok, benim arabada aynı. 16 astra g benzinde 40 kuruşa düşüremiyorum bile. lpgde de adapazarı şehir içinde minimum 27 kuruş gibi yakıyorum. astralarda gözlemlerim hep buşekilde. seninki azmı yakıyor ??
hayırlısı olur inşallah ama bı cözumu mutlaka vardır bence pes etme derımŞimdi arkadaşın konuyu kaynatmak istemiyorum da bulamadık bir çözüm en sonunda pes ettimustada değiştirdim. Takımda yaptırdım. Aklına ne gelir ise ama fayda etmedi. Bende saldım çayıra artık.