astra g kesici ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan al_9392
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

al_9392

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Konuyu buraya açıp açmıcağım konusunda emin değilim ama şöle söleyim sanırım g kasa astralarda 2000 modelden sonrasında devre kesici yok di(YYYY)e biliyorum acaba bu araçlara nasıl kesici yapabilceğimizi bilen arkadaş felan varmı??? chiple felan hallede bilrmiyiz acabaa?

evet olsa çok güzel olacak :D

ne gıbı kesıcı bu devır kesıcımı ?

bızımkıler elektronık devır kesıyor ya melıh arkadaşlar onu demeye kasdetmış bızımkıler 6800devırde kalıyor elektronık olaarak devır vurmuyor devamlı gaz tellıler gıbı ıstıyoruz :D:D

bı yazılımla uzatabılırsın o devrı mesala erman eray 13 bın cevırdı bır keresınde sıbob caktı yazılımla ılgılı devır uzatmak

bı yazılımla uzatabılırsın o devrı mesala erman eray 13 bın cevırdı bır keresınde sıbob caktı yazılımla ılgılı devır uzatmak

abi z motorlarda gaz teli yok o yüzden devir kesiciye geldiği zaman araba gazı kesiyo birden frene basılmış gibi araba pısıyo onu nasıl x motorlardaki gibi yaparız diyorlar

hımmmm o zaman ısler deyıstıı bı ıngıltere baglantısı kurmak laızm bakalım wıllıams nasıl asmıs dumu ogrenırız

hondacıların yanında ben ayagımla devır kesıyom cakmasınlar dıye kotu bır durum :D

gerçktende olsa güzl olcak kesiyor ama gaz kesiyor şöle bide pat pat die vursa arkadaş şahine bile yaptııı kesiciyi:D biz yapamadık :D

Konuyu buraya açıp açmıcağım konusunda emin değilim ama şöle söleyim sanırım g kasa astralarda 2000 modelden sonrasında devre kesici yok die biliyorum acaba bu araçlara nasıl kesici yapabilceğimizi bilen arkadaş felan varmı??? chiple felan hallede bilrmiyiz acabaa?
benimki 98 model g kasa varmı acaba ?

Geri