Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Varsa tanıdığın özel servisler onlara git baktır boya yada benzeri bir durum görürlerse al aracını git opel yetkili servise aracını expertiz yaptır sonucu öğren bu iş için ise aracı aldığın değil başa bir opel servisine git eğer boya kapı değişimi felan derlerse rapor tuttur sonrası artık mahkeme ama umaraın ve inş senin öyle bir durumun yoktur basit bir kapı izolasyonu yaptır ses felan kesiliriyi gunler arkadaşlar sizden ricam 2012 astra sedanım var kapılardanmı nerden geldigini bilmediğim ince bir tıkırtı geliyor bu sorun sanırım bazı araclarda gozleniyor sebebini bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim... birde aracı sıfır almıstım surucu kapısı ve sag arka kapısı hafif dışarıda gibi acaba kapılarda ayarsızlıktan dolayı mı yoksa kapılarda değişme olmuş olabilirmi... bunu nasıl anlarım... yardımlarınız iiçin şimdiden teşekkürler...
Yanlış hatırlamıyorsam ön kapı geriye doğru arka kapı ileriye doğru olması lazımteşekkürler, tam anlıyamadım, açılma yönüne derken mandaldan kurtarmak için aracın ilerisine doğru mu süreceğiz?
hallettiğine göre sorun yok aynen devamhalloldu sağolun, boş yere diğer tarafa zorlama yapıp çizik hasar vs oluşturmamak için yönünden emin olmak istemiştim.
Yanlış hatırlamıyorsam ön kapı geriye doğru arka kapı ileriye doğru olması lazım
hallettiğine göre sorun yok aynen devam