astra g göğüs lambaları yanmıyor değişmenin en kolay yolu nedir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan a.oguz38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

a.oguz38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar. G kasa 2004 astram var. kalorifer ayar düğmelerinin aydınlatmaları patlamış sanırım çalışmıyor ve akşam karanlıkta mecburen araç iç aydınlatmayı açıp öyle kalorifer, yön , sıcak soğuk ayarlarını yapmak zorunda kalıyorum. Elektirikçiye gittim 2,5 kuruşluk ampullerin değişmesi için ön göğüsün sökülmesi gerektiğini ve çok masraflı ve uğraş gerektiren iş olduğu söylüyor. 100 150 tl gibide işçilik istiyorlar. İstemeklede kalmayıp kısa zamanda tekrar patlayacağını söylüyorlar. Yokmudur bunun başka pratik kolay yolu. Lütfen yardımcı olun

hocam yok öyle bişey komple saçmalamış hatta kafayı yemiş o usta.kalorifer paneli sökülüyor ve ampulu değiştiriliyor ve patlamıyor göğüsün sökülmesine de gerek yok ne yapacakmış acaba göğüsü söküp

Son düzenleme:
açınca led e çevirtmeyi unutmayın hem daha uzun ömürlü olur hemde daha şık ...

bu arada 3 resimde orta gözü tırnakları bastırarak çıkaracaksınız Tercüme bedava :)

led yaptırmayı düşünüyorum ama çin malı kalitesiz çabuk patlar gibi ifadeler duyuyorum. birde diğer yerler sarı kalirofer kısmı beyaz led sırtarmazmı arkadaşlar

led yaptırmayı düşünüyorum ama çin malı kalitesiz çabuk patlar gibi ifadeler duyuyorum. birde diğer yerler sarı kalirofer kısmı beyaz led sırtarmazmı arkadaşlar

sarı led yaptırın :bir:

Geri