Astra G Geç çalışıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan isml033
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

isml033

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
iyi akşamlar 2002 model astra g aracım sabahleyin marşa basınca 5 sn gibi bi sürede çalışıyor. Abimin ve arkadaşımın aracında (biri 2004 diğeri 2000 astra g) hava ne kadar soğuk olursa olsun 2 sn bile sürmeden çalışıyor. benim araç motor sıcak olsa dai 2 - 3 tur marş basınca anca çalışıyor. usta benzin pompasını değiştirdi. buji ve ateşleme bobinini yenisi ile denedi yine düzelmedi acil yardım bekliyorum

eee ne yaptın kardeş

eee ne yaptın sorunu nasıl çözdün yoksa hala aynı şekilde devam mı

walla kardeşim bu soruna kronık diyorum ben artık opellerde bir cok corsa b vecra c de vardo astra dada başlamış bızler nelerı değiştirdik hala çözüm yok inşallah kısa sürede düzelir sorunun.

EGR temizliğini deneyin. kurum yapmışsa tam kapatmıyor ve kompresyon kaçağına sebep oluyor olabilir.

bu arada konu hort! :D

Marş otomatiğin bozulmuş olabilir bir de marş motorunun kömürleri de bitmek üzeredir. Eğer aracınız bazen hiç almıyorsa tık diye bir ses geliyorsa söylediğim sebeplerdendir. Ayrıca akünüzün voltajını da ölçtürün.

araç lpg li ise enjektör yada regülatör kaçırıyor olabilir. benimde geç çalışma sorunum vardı geç lpg regülatörünü değiştirerek enjektör dediler değiştirdim olmadı eski enjektörleri takıp regülatörü yenilediler sorun çözüldü.

konuyu açan arkadaş ortalarda yok hemen çözüm istiyordu galiba bulamayınca cevap yazmaya gerek duymamış

Geri