astra g direksiyon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurcim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onurcim

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar selam, bir sorum var. özellikle corsa d ve astra h'ı kullandıktan sonra astra g'nin direksiyonu çok büyük ve kaba gelmeye başladı. direksiyonu bu modellerden biriyle değiştirmenin imkanı var mı? başka alternatifler de olabilir ama havayastığını iptal etmek istemiyorum. Tşk.

abi bu senin yaptığın tofaşa şu yan sanayi yarış direksyonları takmaya benzer abi biraz inceleseydin arabayı olmicanı anlardın abi direksyon tam oturmaz şekli değişik durur çok enteresan bişrşey olur

zamanla alışırsın başka çaresi yok gerçekten sırıtır astra H direksiyonu

peki astralara binerken zorlananlar varmı aramızda şahsen ben vw polodan astraya geçtiğim zaman çok zorlanmıştım, arabadan inmek ve arabaya binmek gerçekten çok sıkıcıydı

Bİr Astraci Şİkayet Etmemelİ :d

peki astralara binerken zorlananlar varmı aramızda şahsen ben vw polodan astraya geçtiğim zaman çok zorlanmıştım, arabadan inmek ve arabaya binmek gerçekten çok sıkıcıydı
evet astraya bınmek ve ınmek ugrastırıcı ama ford focusa bınmek çok kolay oluyor

yoo astra binerken bi tek kapılar ağır geliyo bi zorluk yok direksiyon ise astra ya özel dikişli spor direksiyon var hava yastıklı fiyatı 1500ytl

kardeş şahsen ben direksiyona hastayım çünkü dolgun.sadece kapısı ağır koltuğu en aşağıya indirdim binerken pek bi zorluğu yok.bana göre

çok kötü gözükür o direksiyon takılsa, hemen sırıtır

Geri