merhaba arkadaşlar, dün gece projeyi hazırladım. Şimdi;
Malzemeler:
bir adet (kullanmdığım) mikado marka 50tl lik müzik kutusu olarak adlandırılan telefon bataryası ile çalışan USB ve SD kart okuyan cihaz.
CAR400 e aux girişi ile ilgili projeyi bilirsinmiz, aynı mantıkla entegreden preanfi girişlerini aldım, soketten 1ve3 bacakları birleştirdikten sonra teyp girişimiz hazır,
Müzik kutusunu açıp birbirinden ayırıyoruz, kart ve usb okuytucu olan bölüm ayrı, ses potansı ve on-off tuşu ve AUX girişi olan bölümü ayrı ayrı iki parça olarak klima kontrol panelinin altına, yani boş kutucuğun altı(kültablasının üstündeki bölüm)e yerleştiryoruz, müzik çaların stereo olan hoparlör çıkışlarını CAR400 e AUX girişi olarak aldığımız kablolara doğru olarak bağlıyoruz, müzik kutusu için ise çakmak soketinden aldığımız 12 volt a cep telefonun araç şarzını açıp plastik bir kutuya yerleştiriyoruz, ve kablolardan direk bağlıyoruz, cihazdan bataryayı ayırıp düz bağlıyoruz, sonra boşluığa yada oradan geçen kablolara ses yapmaması için bağlıyoruz, TEK OLUMSUZLUK, USB DEN DİNLEDİĞİMİZ MÜZİK, KONTAĞI KAPATTIĞIMIZDA YANİ HER BİNMEMİZDE ARACIMIZA MÜZİK SIRASI SIFIRDAN BAŞLIYOR, YANİ İLK DİNLEDİĞİMİZ ŞARKIDAN BAŞLIYOR,, fotoları akleyeceğim, zaten proje evde, orta konsol yedek gelmişti onu arabanın rengine boyattım, aracımda da pıoneer 2250 teyp takılı,,