astra g aku sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BURAK53

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar askerde oldugum ıcın araba uzun zamandır yattı babamda hafta sonları ayda 1 kez ve pazara falan alısverıste cıkardı araba akusu bıtmıs bıtmıs sıfırlanmıs garantısı bıtmemıstı goturdum baktırdım aku bırsey olmadıgını ama 1 denıyelım aku voltaj kaybedecekmı aradım bır hafta sonra sarz yapmıslar bır hafta bekletmısler kayıp yok arabada amper ceken bıseye rastlamadılar normal benım merek ettıgım alrm ve ımbılozer cıft kıtme mı voltoj mı cekıyo ondan dolayımı bıttı ama arcata dewamlı yattıgı ıcın aku de bıtmıstdır dusunuyorum cıft kılıtme voltaj cekıyomu merak ettım :)

sureklı akım cekıyor zaten ama onlar akuyu bıtırmez şöyle bıtermez en azından haftada bır kez calıstırsan bıtırmez ama 1 ayda bıtırıyor

sureklı akım cekıyor zaten ama onlar akuyu bıtırmez şöyle bıtermez en azından haftada bır kez calıstırsan bıtırmez ama 1 ayda bıtırıyor
dogrudur ama ımbılızor cıft kıtleme cekıyodur tahmınımce aku yokken cıft kılıt dewreye gırmıyo

Kapıları çift kilitlemek bir yana hiç kilitlemesen bile arabaya takılı olan akü bir süre sonra bitecektir. Bundan doğal bir şey olamaz. En basit bir örnekle; arabaya her bindiğimizde tarih ve saati yeniden ayarlamadığımıza göre bu tür ekipmanların sürekli enerji tükettiğini gösterir.

Kapıları çift kilitlemek bir yana hiç kilitlemesen bile arabaya takılı olan akü bir süre sonra bitecektir. Bundan doğal bir şey olamaz. En basit bir örnekle; arabaya her bindiğimizde tarih ve saati yeniden ayarlamadığımıza göre bu tür ekipmanların sürekli enerji tükettiğini gösterir.
dogrudur savas abi sagol aklıma yattı:)

Geri