ASTRA G 17 jant aldım surtme yapıyor ne yapmam gerekıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Galip Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Galip Bey

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
s.a arkdaslar 2 ay önce lastıkle jant aldım aracıma 17 jant 215 45 17 boyutunda fakat aracımın arkasına 3 kişi binince aracım yaylandıkça davlumbazlara sürtme yapıyor ne yapmam gerek yardımlarınız bekliyorum

amotisörleri sertleştirebilirsin

arkadasım yay mı tak dıyorsun

aynı sorun bendede var

şimdi diyom yay taksak dusme olucak dahada surtucek demı hocam atıcak halımızde yok arabaya adam bındırmıyom yaa içim parcalanıyorr

Eğer oturan varken orj yayla sürtüyorsa spor yay takarsan insan binmeden sürter çünkü araç dahada alçalır. senin davlumbazlarını açtırman gerekiyor veya lastik ebatından kaynaklı bir problem var

şimdi diyom yay taksak dusme olucak dahada surtucek demı hocam atıcak halımızde yok arabaya adam bındırmıyom yaa içim parcalanıyorr
valla bende senin gibiyim hatta 5 cmlik spor yay bile almıştım şimdi formda satılığa çıkardım orjinalinide bozmak istemiyorum

davlumbazda sürten kısılar zaten belli olur lastigi cıkarıp baktıgınızda.sürtme olan yerleri ısıtıp biraz daha geri iterseniz büyük ihtimal sorun çözülür..

davlumbazda sürten kısılar zaten belli olur lastigi cıkarıp baktıgınızda.sürtme olan yerleri ısıtıp biraz daha geri iterseniz büyük ihtimal sorun çözülür..

çözüm buu:) ilave olarak komple davlumbazı alabildiğiniz kadar geri alın 3den kurtulup 5 kişi binince yine aynı sorunu yaşamazsınız

ben yay tak demedimki amortisörler yumuşak kalıyorsa 5 kişi binince yaylanıyor sonra sürtme oluyor yaylanma azalsın diye amortisörleri sertleştir dedim

Geri