Astra F teyp sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan snatra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

snatra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar bir sorun var teypte.Kontağı kapattığımda bile teypin ses açma düğmesinin orada bir ışık açık kalıyor.Servisine gittim bana bu ışığın power ışığı olduğunu ve eğer bu ışık sönerse aynen akü başları çıktığı zamanki gibi teypin resetliyeceğini yani bunun normal olduğunu söylediler pek tatmin olmasamda şimdilik böyle devam ediyorum aracın modeli 1997 yardımcı olursanız sevinirim.

kırmızı ısıgın yanık sonmesı lazım sureklı yanıkmı kalıyor

sanki alarm ışığıymış gibi yanıp sönüyor bende de.

hayır arkadaşlar sorun kırmızı ışıkta diil ses açma yeri var yuvarlak düğme oun içinde bir ışık sürekli yanık kalıyor o sizin dediğiniz ışık ta sorun yok

hiç dikkat etmemiştim bir ara bakayım

bende 5sn yanık kalıp sönüyor...

ses düğmesi etrafındaki ışık teyp kapanınca sönüyor,
kırmızı code ışığı yanıp sönüyor

Arkadaşlar benim arabada servisten çıktıktan sonra teyibin orda sürekli kırmızı ışık yanıp sönmeye başladı. aceba bu ne?

eğerki kırmızı ışık yanıp sönüyorsa her şey normal. eğer ki düğmeleri aydınlatan ışıklar yanık kalıyorsa kısa devre var demek, baktırmakta fayda var derim

hayır arkadaşlar sorun kırmızı ışıkta diil ses açma yeri var yuvarlak düğme oun içinde bir ışık sürekli yanık kalıyor o sizin dediğiniz ışık ta sorun yok

Bahsettiğin ışık far anahtarına baglıdır.
Akşam farları yaktığında eger teyp kapalı ise açma düğmesini görebilmen için o ışıkta farlar ile birlikte yanar.

Eger farlar kapalı iken de yanıyor ise öncelikle arka soketten far anahtarı kapalı iken teyp aydınlatma ucuna voltaj geliyormu ölçmek gerek.
Eger far anahtarı kapalı iken o uca voltaj geliyor ise araç tarafında o uca kaçak var.

Eger far anahtarını kapatınca aydınlatma ucu voltajıda kesiliyor ise.
Teybinde sorun olmuştur teybin içinden kaçırıyordur.

Şunu kontrol et.
akşam teybi aç far anahtarını aç kapa. teybin tuş panellide far anahtarı ile birlikte yanıp sönüyormu kontrol et.

Geri