Astra f için tampon altı etek veya karlık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cevo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar kardesim bi cukura fena girmiş ve tamponun orjına eteğini kırmış aynı dişi dökülmüş gibi duruyo aracım önden bakılınca acaba tampon altına ince kaba olmayn sık bi karlık bulabilirmiyiz bilenler varmıdır acaba

aynı problem bendede var :) haftaya gidip bakmayı dusunuyorum bulursam haber verim

güzel fiberden yaptırırsın fena olmaz

abi fiber yapacak adam yokki burda olsa hiç sormam konu bile açmam foruma bi allahın kuluda abi ben sana yaptırayım demiyo bura öyle okumak için sadece heralde biri uğrassa fiyatı neyse söylese ok desek olmazmı cebinden bişey cıkmayacak emeğide esirgemeyelim

bulan oldumu arkadaşlar bende aramaktayım banada haber verirseniz sewinirim

sıtemızde ıbrahım nıcklı arkadasımıza sorabırlısınız onunkı cok guzel duuryor bekleyın resmını koyuyumm :D

ewet güzel duruyormuş beki nasıl ulaşabilcez ibrahim nicli arkadaşımıza?

arkadaşlar bukarlığı gebzede yaptırdım çokda güzel oldu gerçekten yalçın abi ve metinde yakından gördü güzel durduğunuda sölediler isteyen olursa gebzeden yaptırıp kargolatırım arkadaşlık görevimi burdan yapa bilirim sizlere

arkadaşlar bukarlığı gebzede yaptırdım çokda güzel oldu gerçekten yalçın abi ve metinde yakından gördü güzel durduğunuda sölediler isteyen olursa gebzeden yaptırıp kargolatırım arkadaşlık görevimi burdan yapa bilirim sizlere
teşekkürler maşallah bu arda :D

Geri