astra f classic için anten

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buzadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

buzadam

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar arabamın radyo anteni birkaç parçaya ayrılmış durumda. tam olarak bilmiyorum ama herhalde otomatik açılıp kapanması gerekiyordu (ama sanırsam ben aldığımdan beri otomatik sistemi bozuktu) ve ben devamlı elimle açıp kapatırken bozdum.
bana bu anten hakkında bilgi verebilir misiniz otomatik sistemli olup olmadığını (çünkü antenin altında hava hortumu gibi birşey var) ve bir antenin fiyatı nedir acaba?
cevaplarınız için şimdiden teşekürler.

anten elektriklidir teyple birlikte açılıp kapanır
ama çoğumuzunki bozuktur :D

orjinali 80tl civarıydı sanırım motorla birlikte.

aslında seninki bozulmuş tam olarak açılıp kapanmıyor ise pislik tıkanmıştır hafif antenin dış metalik yüzeyini yağla tam olarak girer çıkar derim ama seninki bozulmuş ve değişmesi gerek

çin işi motorlular 50 tl -60 tl civari normal orjinal manuel 30 tl tercih senin ama önce tamir yönüne bak derim

cevaplar için teşekürler arkadaşlar.
bunun tamir edilmesi zor gibi çünkü iç içe geçen metal çubuklar birbirinden tamamen ayrıldı. en dipteki kalan parçayla da radyo doğru dürüst çekmiyor.
hem motoru sorunlu şimdi hemde anten parça parça. bornovalım'ın dediği gibi orijinal manuel varsa onu taktırabilirim. zaten alışığım öyle açıp kapamaya. :)

arkadaşım eğer moturun çalışır durumdaysa bosuna yazık etme antene çünkü orjinaaleri 200-250 civarı diye biliyorum.benim de ilk aldığımda anten kökten kırıktı ama allahtan motoru sağlamdı uzun uğraşlar sonunda aksarayda bi elektronikçi buldum adam bu konuda uzman ve sadece 50 tl + 10 tl işçilik karsılığında çubuğu değiştirdi ve bir yıldır tık demedi gayet memnunum istersen bi ara telini veririm ararsın...

bayrak direği gibi hoşuma gitmediğinden yaptırmayı hiç denemedim :)
manuel takmıştım uyduruk bişey
orjinal manuel varsa onu takayım bari, uyduruk olan hiç çekmiyo
parçacılarda falan bulur muyuz onu?

bayrak direği gibi hoşuma gitmediğinden yaptırmayı hiç denemedim :)
manuel takmıştım uyduruk bişey
orjinal manuel varsa onu takayım bari, uyduruk olan hiç çekmiyo
parçacılarda falan bulur muyuz onu?

bende de aynı uyduruk manuel anten var ama hiç çekmiyor; orjinal manuel varsa bana da lazım....

vallahi hiç bakmadım motorun çalışıp çalışmadığına. zaten arabayı aldığımdan beri hiç çalıştığını görmedim. otomatik olduğunu da bagaj tarafından açıp bakınca bazı zamazigoları gördüm oyle tahmin ettim. burdaki arkadaşların açıklamalarıyla antenin motoru olduğundan haberim oldu açıkçası.

vallahi hiç bakmadım motorun çalışıp çalışmadığına. zaten arabayı aldığımdan beri hiç çalıştığını görmedim. otomatik olduğunu da bagaj tarafından açıp bakınca bazı zamazigoları gördüm oyle tahmin ettim. burdaki arkadaşların açıklamalarıyla antenin motoru olduğundan haberim oldu açıkçası.

eğer orj. antense kesinlikle çok değerli hiçbiri orj. yerini tutmaz teybi açtığında antenden cızırtı gibi bir ses geliyorsa motorun sağlamdır sadece cubuk taktırmak yeterli olur...

Geri