astra f 1.6 16 v çok yakıyor acil yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sersav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yarın özel bir servise götüreceğim bakalım o ne diyecek, merakla bekliyorum.
yağ,benzin,hava ve polen filtre değişimleri için tahminen 150 tl çıkar dediler.bir de balatara bakarız sıkıntısı varmı diye.fiyat normal midir, deneyimi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
bakalım ne olacak yarın.sonuçları da buradan paylaşacağım.

Aracın 70tl ile 100km gitmiş desek....düz hesap 100km 15litre eder buda ne yağ değişimi ne bakımla olacak iş değil...filitre debimetre motor sıcaklık sensoru lambada sensoru gibi nedenlerden usta bir baksın

Aracın 70tl ile 100km gitmiş desek....düz hesap 100km 15litre eder buda ne yağ değişimi ne bakımla olacak iş değil...filitre debimetre motor sıcaklık sensoru lambada sensoru gibi nedenlerden usta bir baksın

Abi ekolümsün... helal.

yarın özel bir servise götüreceğim bakalım o ne diyecek, merakla bekliyorum.
yağ,benzin,hava ve polen filtre değişimleri için tahminen 150 tl çıkar dediler.bir de balatara bakarız sıkıntısı varmı diye.fiyat normal midir, deneyimi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
bakalım ne olacak yarın.sonuçları da buradan paylaşacağım.

Benim aracın yağ filtresini özel servisten tek alıp sonra kendim değştim. Filtre orj. 12TL'ydi. Hava filtresi değişim şart değil, çıkarıp tozunu alıp, aracınızın kullanım kitapcıgındaki talimatlara göre suda yıkanıp kurutularak yeniden kullanılabilecek birşey olsa gerek. Benzin filtresi için birşey diyemem ancak değişmesi pek sık rastlanan şey değil, Aynı şekilde polen filtresi nediir onu da bilmemç

Balatalara gelince, balatalar fazla sıkıyorsa zaten diskler aşırı ısınır ve gidişten anlaşılabilir. araca biraz zaman ayırıp sorunun kaynağını kendiniz de bulmanız olası...

Geri