astra f 1.6 16 v çok yakıyor acil yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sersav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sersav

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar.aranıza yeni katıldım.geçtiğimiz hafta 1996 model opel astra 1.6 16v. gl modelini bir kaportacı tanıdığım aracılığı ile çok temiz olduğunu söylediği için aldım. aldım almasına da opel daha önce hiç kullanmadım.araç benzinli, aldığım kişiye ne kadar yaktığını sorduğumda km de 35-40 krş yaktığını söyledi.aracın benzin ışığı yandığında 70 tl lik benzin aldım ama inanın 97 km de benzin bitti ve yolda kaldım.kullananlarda acil yardım ve öneriler bekliyorum.duruma çok canım sıkıldı.
allah bağışladığı için çocuğum oldu ve bende borç harç aldım zaten hastane ve sağa sola gitmek için açıkça.
araçla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.herkese şimdiden teşekkürler.:(

çok şey olabilir arıza kodu gerek

Berk bey, bende yeni aldım ama daha almadan LPG taktırdım. Maalesef bu devirde benzinle gezilmez. Bendeki araç otomatik. İlk depoda gazla 30 kr yaktı. Aracınızda bariz bir sorun var. Hangi ildesiniz? bir ustaya gösterin.

cevap veren arkadaşlara teşekkürler.
bana da sorun geldi, istanbul da yaşıyorum bu arada.
bu hafta bir servise gidip periyodik bakım yaptıracağım (yağı, filtreleri, balataları v.s.)
umarım düzelir.siz hangi lpg markasını taktırdınız bu arada.

merhabalar.aranıza yeni katıldım.geçtiğimiz hafta 1996 model opel astra 1.6 16v. gl modelini bir kaportacı tanıdığım aracılığı ile çok temiz olduğunu söylediği için aldım. aldım almasına da opel daha önce hiç kullanmadım.araç benzinli, aldığım kişiye ne kadar yaktığını sorduğumda km de 35-40 krş yaktığını söyledi.aracın benzin ışığı yandığında 70 tl lik benzin aldım ama inanın 97 km de benzin bitti ve yolda kaldım.kullananlarda acil yardım ve öneriler bekliyorum.duruma çok canım sıkıldı.
allah bağışladığı için çocuğum oldu ve bende borç harç aldım zaten hastane ve sağa sola gitmek için açıkça.
araçla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.herkese şimdiden teşekkürler.:(

MErhabalar. Forumda gerekli yerde kendinizi ve aracınızı tanıtmatnız gerekmektedir.İlk mesaj üye tanıtımı olmalıdır ilgili yerde. Kendinizi tanıtırsanız mesajlarınız silinmez.Ayrıca isim soysim gibi kullanıcı kısmı tam olarak doldurulmalıdır.

Ben atiker taktırdım ama şimdi olsa BRC taktırırdım.

peki kaça maloldu size acaba.bide neden brc tartırırdım dediniz, memnun değilmisiniz?
performansla veya çekiş ile ilgili sorunlar mı çıkardı acaba?

tüp iş degil bence hiçde iyi degil arabayı maf ediyo orayı patlada burayı patlada ne olcak ondan oluyo bunlar hep tüpden 1.6 eski bi araba nasıl oluyoda 400 krs yakıo kı benzinde bence yalan en az 600 rahat yakar vectra b var 97 model arabaya okadar bakıyorumkı anlatamm sana genede 350 yakıo sehir ici tupde dizl araba alıcaksın bence en fazlada 1.5 gecmicek gerisi hikaye ben onu bunu bilmem :)

Benzinde o değerleri yakması zor. Benim aracım otomatik LPG var yaz aylarında sıcak da 30-35 krs yakıyor benzinde sanırım 60-70 krş yakar diye düşünüyorum. Araç kullanımına bağlı olarak değerler değişir.

97 model bir araca LPG takılması durumunda tahminen ekstra olarak 700-800 TL daha masraf çıkacak demektir bunları değerlendirin kararınızı öyle verin ;)

1000 TL ye maloldu, neden BRC kısmına gelince, ilk önce elimde fazla para olmadığı için sadece ucuz olsun diye düşünmüştüm, şimdi ise birazda kaliteli olsun fikrine kapıldım. Herhangi bir memnuniyetsizliğim yok ama BRC daha iyi bir marka.

Geri