Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama açan arkadaşın sorusuna cevap olmamışki.Dolu demişsiniz sadece.Bu doluluk hangi özelliklerden oluşuyor.Birde aradaki fiyat farkı bu ekstra özellikler için değermi.
Hocam konu yanlış yerde ama ben bildiğim kadar söyleyeyim.Comfort model bayaaa boş bir model. elegance ise serinin en full modeli. astra g kasalarda en full 'u ufak tefek farklılıklarla edition 2000 ile elegance serilerdir. comfort ise en boş modellerdendir. fiyat farkı oalrakta kendini göstermektedir. Mart-2010 tarihinde 2004 comfort 16.500 iken 2001 elegance lar 19-20.000 civarıydı. son fiyatları bilmemekteyim. sunroof ve airbag'in sayısı çoık önemli değilse Astra Njoy seride bakabilirsin. gayet güzel ve comforta göre donanımlı araçlardır.
bende 2004 comfort var. Klima, ABS, Elektrikli ayna, 4 cam otomatik, sürücü ve yolcu hava yastıkları var. kısaca çokta boş değil (elagans ile kıyaslayamam tabiki) benim için yol bilgisayarı ve hava yastık sayısı çokta önemli değil. ben 2000 model dolu bir araba alacağıma 2004 model comfort'u tercih ederim.
Sonuç olarak arabadan ne beklediğiniz önemli.
2004 model comfort a 16.500 demişsiniz . sanırım 1.4 ü kastettiniz. bende 1.6 var piyasası 18.000 ve üstü