astra easytronic sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan johndone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

johndone

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2005 model astra aesytronic aracımı soğuk havalarda ilk çalıştırdığımda motor soğukken manuel moda alıp 2. vitese attığımda, tekrar 1. vitese geçmiyor.otomatiğe alıyorum yinede 2. viteste takılı kalıyor.acaba sorun nedir? easytronic sorun beni huzursuz ediyor...

bunun anlamı astra easytronic aldıysan, aracın easytronic kısmında huzursuzlukların bitmeyecek demek oluyor..malesef bu yarı ototmatik şanzımanlar muhtelif arızalar çıkarabiliyor ve kronik arızalara sahip

opel 2. vites takılma problemi

Selamlar,

Vitesin takılma probleminin şanzımanla hiçbir alakası yok, aynı sorun bendede vardı, Opel Küçükyalı servisi problemimi çok detaylı bir araştırmadan sonra buldu. Problemin nedeninide söylerdim ama birçok adı büyük kendi küçük opel servisi bulamadı, servise ve çalışanlarına saygımdan dolayı burada söylemiorm.

Acil yardim ltf :(

Merhaba Murat Bey. Bende 2009 astra cdti var ve araç 20-25 km yol yaptıktan sonra ikaz lambaları yanıyor ve 3.vitesin üzerine çıkmıyor.. Sanırım sizin yaşadığınız sorunla aynı ve servislerde bitr türlü bulamadılar sorunu. Konu ile ilgili beni yönlendirebilir misiniz? Neymiş problem? Teşekkürler,saygılar.

Geri