astra direksiyon ses hk.

ersincura

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar 1 hafta önce enjoy elegance astra hb aldım
yalnız bazı sorularım olucak
1. arbayla ilk 200 km yaptıktan sonra hafif asagı bi konumdan 190 bastım tabi bu bi 30 45 sn surdu bu motora zarar vermişmidir.
2.direksiyonu saga sola cevirirken sinek vızıltısı gibi ses geliyo tabi aranın icinden duylmuyo bu ama camları acarsam sikenk vızıltısı gibi elektronik bi ses geliyor
3.ben njo elegance aldım yalnız yan kapılarda koruma cıtaları yok oysaki cevremde yeni astralara bakıyorum hepsinde cıta var bu normalmidir yardımcı olursanız sevinirim tesekkürler

1. sanmıyorum bişey olucagını..
2. sesi gidip sorgulayın servise normal yada anormal diye bir cevap alırsınız
3. avrupada da öyle.. yeni cıkan araçlarda da öyleymiş normal yani.. yakında farkedersiniz..

Arabanız hayırlı olsun, kazasız sürüşler...

1. O kadarın zararı olduğunu sanmıyorum, olsa bile sorun olacağını sanmıyorum.
2. Direksiyonunuz elektrikli, o ses de elektrik motorunu sesi (normal).
3. Bir başka konuda daha okumuştum sizin gibi yeni alan bir forum üyesinin de kapı çitaları yoktu, herhalde kaldırmışlar ama hangi donanımda hangi arabada belli değil :) Klasik opel işte günü gününü tutmuyor.

evet dun servise gittim ses normal dedi yanımda megancı arkadas vardı yarım saaat dalga gecti bu nasıl direksiyon boyle aglıyo resmen dedi :(
bide serviste alt takımları korumak icin sac parca takıldı 150 kagıt verdim daha 1 haftalık araba ya insallah bu arac beni pişman etmez yazılım guncellemeside oldu ama ben pek bişey değşitigini soyleyemem performansta

2. o ses benim direksiyondan da geliyor (2004 vectra). burakasar arkadaşımın dediği gibi benimde bildiğim bu elektrikli direksiyonun sesi.

1 bisey olmaz hatta hic bisey olmaz
2 elektro hidrolik oldugundan oluyordur.
3 enjoy oldugu icin normal

Geri