Astra Debriyaj Balatası

FatihEmirhan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Selamlar,

Benim 2000 model astra cd aracım var ve aracımın debriyajı çok yukarda kavrıyor, bende özel servise gittim ve balataların değişmesi gerektiğini söledi ve ekledi bununla 1-2 yıl daha binersin dedi.....

Sizden ricam bu durum arabamda büyük sorun çıkarrımı ilerde ve bekleyimmi değiştirim mi ?

Saygılarımla.........Teşekkürler

Bu konu hakkında kimsenin bir yorumu yok mu ? :(

debriyajın yukarda kavraması demek araba hareket edene kadar senin daha çok gaza basman demek buda şu oluyor fazla yakıt tüketimi fazla yakıt tüketirken performansındada düşüş olacaktır haliyle.yokuşlarda bugun kalkabilirsin ama yarın öbur gun sıkıntı yaşaya bilirsin .gerce debriyajın ne durumda olduğunu bilmiyorum ama bitmiş veya bitmeye yakın olan debriyaj balatası hakkında yorum yapıyorum ve balatayı değiştirirken bilyasınıda muhakkak değiştirki bir daha işçilik parası verme buda 150 balata 170 bilya 150 falanda işçilik demek oluyor eşittir450-500 arası masraftır.
buyur sana yorum kardeşim

debriyaj bitikse çok zorlamalarda volantida yakabilirsin ayriyetten bir 500 daha masraf çikar tahminimce.balatalari değiştirirken bence volantida taşlat bir yere.buda benden bir yorum:)

debriyajın yukarda kavraması demek araba hareket edene kadar senin daha çok gaza basman demek buda şu oluyor fazla yakıt tüketimi fazla yakıt tüketirken performansındada düşüş olacaktır haliyle.yokuşlarda bugun kalkabilirsin ama yarın öbur gun sıkıntı yaşaya bilirsin .gerce debriyajın ne durumda olduğunu bilmiyorum ama bitmiş veya bitmeye yakın olan debriyaj balatası hakkında yorum yapıyorum ve balatayı değiştirirken bilyasınıda muhakkak değiştirki bir daha işçilik parası verme buda 150 balata 170 bilya 150 falanda işçilik demek oluyor eşittir450-500 arası masraftır.
buyur sana yorum kardeşim

Saolasın Kardeş sende olmasan yarum (bilgi) alamıcam
Bilmememek kötü bir şey işte :)

Desene gitti yine 500 TL :(

Geri