Astra Clasic III 1.4 90 Hp Sıfır Araç Hk.

SertJole

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracı alalı 3 hafta falan oldu.. Gözüme çarpan bazı hususlar var sizlerle paylaşmak ve fikrinizi almak istedim..

-Kaskoyu satıcı firma aracılığıyla yaptırdığım için Motor Karter koruma teslimattan önce serviste hediye olarak takıldı.
-Motor kaputunun iç kısmında halı gibi bir koruma olur ya. O bende yok.
-Arka çamurluğun içinde davlumbaz yarım şekilde duruyor.Çamurluğu komple sarmıyor.içeri sürekli Taş çarpma sesleri geliyor. :(
-Yakıt konusunu hiç açmıyorum kesinlikle 1.6 dan farksız.

Benzer araç kullanan arkadaşlarında araçları bu şekildemi acaba ?
Teşekkürler...

taş sesleri bende de var.

Yakıtın 1.6 dan farksız olmasını yadırgamadım. 1.2 corsa kullanıyordum inanın 2.0 dan farksızdı oda :)

Aracı alalı 3 hafta falan oldu.. Gözüme çarpan bazı hususlar var sizlerle paylaşmak ve fikrinizi almak istedim..

-Kaskoyu satıcı firma aracılığıyla yaptırdığım için Motor Karter koruma teslimattan önce serviste hediye olarak takıldı.
-Motor kaputunun iç kısmında halı gibi bir koruma olur ya. O bende yok.
-Arka çamurluğun içinde davlumbaz yarım şekilde duruyor.Çamurluğu komple sarmıyor.içeri sürekli Taş çarpma sesleri geliyor. :(
-Yakıt konusunu hiç açmıyorum kesinlikle 1.6 dan farksız.

Benzer araç kullanan arkadaşlarında araçları bu şekildemi acaba ?
Teşekkürler...

- kaskoyu dışarıdan yaptırdım karter koruma ve uyduruk plastik paspas hediye
- motor iç kısmında halı gibi korumayı alırken sordum bizimkilerde yalıtımın kaputun altındaki delikli sac olduğunu söylediler. bizimkilerde yok yani.
- evet bende de taş çarpma sesleri oluyor, sağolsunlar en sert lastiği takmışlar hem çok iyi sarsıyor, hem de çok iyi taş topluyor. goodyear eagle nct5
- genel yakıt ortalamam: toplam 1175 km, ort. hız: 24, ort. tüketim: 7,9 lt/100 km.

bendede goodyear var diğer arabalara bakıyorum lastikleri daha farklı

2010 ve sonlarına doğru galiba condinental ve bridgestone var onlarda, bridgestone da sertmiş ama condinentalin gayet başarılı olduğunu duymuştum, aracı almadan önce değişmesini talep ettim olmaz dediler :)

Geri