Astra CD sol ön kapı çıtasını söküp yere atmışlar

burock2000

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar günaydın.

Dün akşam arabamı evin önünne parkettim, gece 12 gibiydi. Apartmana girmeden önce hep etrafını bi kontrol ederim. Bu sabah kalktım sabah işe gelecem, sol ön kapı çıtasını söküp mü yere atmışlar. CD yazan kısmın olduğu tarafta en uç kısım çıtada kalmış ama diğer bütün tırnaklar çıta çekilerek kırılmış ki heralde arabanın üzerinde kalmış. Yeni çıta mı almam lazım ? yoksa çift taraflı bant vs. gibi şeylerle yapıştırabilir miyim? Ufak bir sorun hani mekanik değil görüntüsel ama nüfusumuz biraz fazla işte gereksiz insan dolu ortalık.

çift taraflı bant uygulayabilirsin ama, bantın kalınlığından dolayı hoş dururmu bilemedim? değiştirmek daha saglıklı olur sanırım

çift taraflı bant uygulayabilirsin ama, bantın kalınlığından dolayı hoş dururmu bilemedim? değiştirmek daha saglıklı olur sanırım

çift taraflı bandın da yağmurda çıta arasından su sızıp özelliğini kaybetmesi ve çıtanın tekrar düşmesinden çekiniyorum aslında.

çıkmacılarda bi araştır istersen fiyatını belki uygun bişey bulabilrsin...onun sökenleri bulup o çıtayı .. yedirmek lazım...

ankarada yıldız sanayide tanesi 20 ytl. satılıyodu.
en iyisi yeni ile değiştirmek acaba sırıtır mı ?
bilmiyorum onu umarım yardımcı olmuşumdur...

hocam değiştiriceksin tutmaz o ama sanada bir tavsiye olaylara karamsar bakma şöyle bak her işde bir hayır vardır madem böyle bir şey olmuş diğer çitayıda çıkart derim git krom çita seti al iki tane acayip yakışıyor yani bana göre her arabaya yakışıyor ama astrada çok güzel durur istersen hepsiburada da satılıyor kredi kartına taksitte var gerçi pahalıda değildir ama sen bilirsin buda bir fikir olsun ilerde krom kapı kolları krom cam çitaları falanda yaparsan hem arabanın görüntüsü beş beş olur hemde satarken bile bir al benisi olur

teşekkürler bilgiler için arkadaşlar. bugün aciliyetten tam bakamadım çıtaya. çıta tırnakları üzerinde duruyordu. düzelttim hepsini. yeniden taktım yerine. tabi takılırken genişten dara geçen sürgü kanalı var kapı sacında. oraya oturtup sola dogru kaydırınca yerine oturdu. ama orjinali gibi sağlam olmadı bence çünkü tamamen oraya kilitleyen bir şey yok yapıştırıcı gibi.

Krom olayına gelince, aslında istiyorum ama internette kapı çıtaları bulamadım. Sadece marşpiyel ve bagaj çıtaları bir de benzin kapağı kromlusu var. kapı çıtalarını bulamadım malesef. Bulsam direkt alır değiştirir fotografını da koyarım.

şimdi bakdım çok ilginç corsa nın var yan kapı çıtası krom vectranın var astranınki yok hepsi buradada ama kesin aksesuarcılarda bulursun netten alıcam dersen burda var http://www.eliftuning.com/index.php?p=list&k_id=101&bas=56&m_id= biraz tuzlu ama bence dışarda aksesuarcılarda daha ucuza bulursun

malesef o dediğin sitede de yok , bakmıştım. orda h kasa için kapı çıtası var. şimdilik çözdüm sorunu zaten. silikon tabancası olsa arasına bi şekilde sokup sıkcam aslında sağlam olsun diye.

Geri