Astra; Cd? Comfort? Elegance ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LABARNA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BU ASTRALAR İÇİNDE EN İYİSİ HANGİSİ

• Kullanılan toplam oy
    104

LABARNA

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Mrb. Arkadaşlar ,bu Astralarin Içinde En çok Tutulani Hangisi Acaba,farklari Nelerdir.

cd , Comfort , Elegance , Twinport

Teşekkür Ederim.

twinport bir donanım seçeneği değil motor tipi içlerinde en çok tutulanı gibi bir tercih yapılamaz aslında çünkü CD 98-00 yılları arasında üretilmiş o zaman da elegance yokmuş 2001 yılında elegance piyasaya girmiş ama içlerinde en donanımlı olanları en alınacak olanı 2004 eleganceler

elegance diye biliyorum ;)

ben de eski arabam olan 2000 edition lar diyorum ! elegance dan daha iyi donanımı var( standart sunroof gibi ) ve koltukları döşemesi daha güzel !

2004 elegance en yüksek donanım paketine sahip 8 airbag war sanırım.

2004 elegance en yüksek donanım paketine sahip 8 airbag war sanırım.

bencede en güzeli elegance full diye biliyorum ama astrada 8 airbag hiç duymadım görmedimde en fazla 6 diye biliyorum

twinport bir donanım seçeneği değil motor tipi içlerinde en çok tutulanı gibi bir tercih yapılamaz aslında çünkü CD 98-00 yılları arasında üretilmiş o zaman da elegance yokmuş 2001 yılında elegance piyasaya girmiş ama içlerinde en donanımlı olanları en alınacak olanı 2004 eleganceler

bizim arkadaşda 2001 cd var

yeni kasa elegance larda 6 airbag var. cosmo nun bir alt modeliydi ayrıca. sadece yarım deri koltuklar yoktu. diğer her şey cosmodaki gibiydi. şimdi elegance modeli kaldırdılar. sadece essentia, enjoy ve cosmo var. tabiki yeni kasa astralarda

bence comfort da güzel model kendim kullanıyorum gayet hosuma gidiyor cd den daha iyi elegan kadar hayatta olmaz ama comfort gened güzel

elegance

Geri