Astra aracınızı yıkatmayın!...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ea452
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ea452

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar bugün başıma ilginç bir olay geldi ve arabamdan ve opelden tamamen soğudum;
Olay şu arabayı alalı 3 ay oldum(sıfır araç) sadece kendim yıkadım bugün yıkama makinesinde arabayı yıkarken ön camın yanındaki parçada resimdeki gibi bir zedelenme oldu. Dışardan o kadar çirkin görünüyorki sormayın.Ordu Opel bayisini aradım, hemen anladı hocam o malzeme çok hassa dedi, bende dalga geçmeyin ne hassası yıkamayalımmı arabayı dedim. Hayır oraya tazyikli su tutmayın dedi. Peki neden uyarmadınız ve ya dış malzeme bu kadar hassa olurmu dedim maalesef öyle garantiden değişmez fiyatı 100 tl dedi. beraber çalıştığımız arkadaşın 1992 model Ladası var benimle dalga geçti. benim arabayı isteğin gibi yıka hiçbirşey olmaz diye.
Böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlarmız varmı ne yapmak gerek garantiden değiştirebilirmiyiz.

http://img834.imageshack.us/img834/1779/u2m5.jpg

[img=450x600]http://img834.imageshack.us/img834/1779/u2m5.jpg[/img]

Ynt: Astra aracınızı yıkatmayın!...

şaka gibi cevap ..yuh yani !! malzeme hassas :)

Aynı durum benim de başıma geldi. Arabayı yıkamadan akşam üzeri aldım, karanlıkta bir şey farketmedim.
Ertesi sabah arabanın başına geldiğimde sol ön taraf ve yan tarafta aynı dizin ki gibi zedelenmeler olduğunu gördüm ancak bir anlam veremedim.
Daha sonra arabayı yıkattığım yere gittim ve sebebinin tazyikli su olup olamayacağını sorduğumda bana olamayacağı söylendi...

Evet o malzeme cok hassas cogu astrada ayni sekilde yipranma var ama massallah sizinkinde cok asiri yipranmis garanti icin bastirin isterlerse degistirirler

Servise garantiden değiştirin dedim olmaz dediler, bende heryere şikayet edeceğimi söyledim, ne yani arabayı yıkama kursunamı gidelim?....

Yuhhhh artık dıyorum bu opeleeeee hadı benımkını kedıler kemıre kemıre patılerını resmen bılemısler neyse dedım de bu yıkma olayı fazla oldu artık... 31agryyy 31agryyy

Arkadaşlar o bölgedeki zedelenme yıkamadan dolayı oluyor, benim aracımda da ufak bir deformasyon mevcut, nişanlımın aracında da mevcut.
Bir çok etraftaki astraya baktığımda aynı durumu görüyorum.

Ama arkadaşım sizinki çok fazla deforme olmuş, bence gidin servise ayağa kaldırın... Benimki çok küçük 1-2 tırnak büyüklüğünde bir çizik şeklinde o yüzden dert etmiyorum.

Bana böyle birşey olacak başlarına yıkardım servisi GM u aradım ardında birşey yapmazlarsa küfürleri ard arda sıralardım ardındanda konuşmalarımız kayıt altındaysa lütfen başkanınızmı neyiniz varsa ona dinletin derdim

Silecek önünde bende de var. Ne oldugunu anlamamıştım ama donanımhaber forumda yaygın sorun olduğunu görmüştüm geçtiğimiz ay.

Geri