astra 2014 model yılı opsiyonel donanım

erenilter1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar opel.com.tr sitesini gezerken 2014 model yılı ile ilgili opsiyonel donanımlarda  çevre görüş sistemi eklenmiş sadece cosmo modelleri için fiyatıda 2750 Tl  ben pek anlamadım çevre görüş sistemi tam olarak neyi içeriyor. Bilgi verirseniz sevinirim. İyi forumlar.

Ynt: astra 2014 model yılı opsiyonel donanım

Bildiğim kadarıyla aracın önünde bir kamera var.yoldaki tabelaları tespit ediyor ve yol bilgisayarında gösteriyor.yani diyelim kenarda max hız 70 yazıyorsa ekranda da 70i gösteriyor.sollama yasağı tabelası varsa onu gösteriyor.sürücüye yardımcı oluyor

çevre görüş sistemi aracın dört yanında kamera olması demek diye düşünüyorum. Özellikle park ederken çok yararlı ve kayıt yapıyorsa ne ala tadından yenmez

şerit takip sistemi ve acil durum kilitlemesi için kullanılıyor diye biliyorum. pek örnek olmasın diye isim değiştirmişler.

not : yanılıyorsam düzeltiniz.

Detaylı bilgim yok ama tahminimce bu opsiyonu aldığınızda araca sağ-sol-ön-arka olmak üzere dört adet kamera ekleniyor.

bu sıstem nıssan qaskaıde kulanılıyor on arka ve aynaların altında 4 adet kamera var bence opel de aynı sıstemı kullanmaya başlayacak

CALİBRA BG link' Alıntı:
bu sıstem nıssan qaskaıde kulanılıyor on arka ve aynaların altında 4 adet kamera var bence opel de aynı sıstemı kullanmaya başlayacak

+1

görüş paketinde kamera sistemi yok

geri vites kamerası eskiden olduğu gibi navi 600 ve navi 650 intellink de geliyor.

görüş paketinin içeriğinde çarpışma uyarısı şerit takip sistemi ve kör nokta uyarı sistemi mevcut.

Arkadaşlar sağolun verdiğiniz bilgiler için .2013 yılında televizyonlarda dönen astra reklamlarında kör nokta uyarı sistemi olduğu söyleniyordu. demek ki yenice bu sistemle Türkiye'ye girecek herkese iyi forumlar

Geri