Astra 2000 G'nin orjinal parça adları nedir?

ismailturk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
31 Ara 2007
Mesajlar
112
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Arkadaşlar ben aracım bazı parçaları değiştireceğim, ancak orjinalinden taktırmak istiyorum. Piyasada değişik marka ve fiyatlar var emin olmak için bilgisi olan varsa yazabilirse çok sevinirim.

Ön fren diskleri (Sağ Sol)
Meyle(Otoparcaci çifti 66ytl)
Zimmerman(Otostart çifti 98 ytl)
Brembo (Otostart 90 ytl)
Marka belirmedi sanayide parçacı orjinali dedi sadece (150 ytl)

Ön fren balataları (Sağ Sol)
(Otoparcaci çifti 38 ytl, sanayide 50 ytl)
buna marka söylemediler.
Roadhause (Otostart 46 ytl)
Jurid (Otostart 32 ytl)

Arka Amortisörler (Sağ Sol)
Delphin(sanayide 75ytl)
Sachs (Otostart, fiyat için telefon et demişler emin olmadan aramadım)

orjinali hangisidir yada hangisi daha kaliteli sizce.

Ustalar bilir böyle bir değişimde başka değişmesi gereken bir parçada varmıdır??

Şimdiden cevap verenede okuyanada teşekkürler saygılar...
 
Son düzenleme:
yok mu öneri arkadaşlar
 
frenler için Brembo ve TRW öneririm.
 
Çok teşekkür ederim.

bir kişiden de olsa öneri gelmesi güzel.:alkis:
 
Rica ederim ne demek. Brembo ve TRW'nin kendi sitelerine bakıp kaliteleri ve ciddiyetleri hakkında da bilgi edinmeni tavsiye ederim.
 
Siteleri inceledim. Özellikle brembo hımm dedirti :good:

fren sistemi tamam

sence arka amortisörler delphin olanı mı yoksa sachs diye bir marka var otostart ta yine Alman malı yazmışlar

Sachs ın sitesi'nde (türkçe olanında hiç amortisörden bahsetmemişler)

Yardımın için saol tekrar sagılar iyi çalışmalar
 
amortisör markalarını çok tanımıyorum ama eibach öneriyorlar. yay genelde eibach alıyorlar. amortisörler de aynı marka olabilir.
 
Orjinal fren balatalır GM markadır astraların. Takımı 160 lira demişlerdi diye hatırlıyorum bakıma soktuğumuzda. Onun yerine aynı kalitede takım fiyatı 80 lira olan balatalar takılmıştı. Parçacının dediğine göre aynı üreticinin malıymış, "Birinde GM logosu var diğerinde adam kendi markasını basıyor" demişti.

Yay olarak eibach alıyorlar, komforu etkilemiyor diye. Ama amortisörü bilemiyorum.
 
Orjinal fren balatalır GM markadır astraların. Takımı 160 lira demişlerdi diye hatırlıyorum bakıma soktuğumuzda. Onun yerine aynı kalitede takım fiyatı 80 lira olan balatalar takılmıştı. Parçacının dediğine göre aynı üreticinin malıymış, "Birinde GM logosu var diğerinde adam kendi markasını basıyor" demişti.

Yay olarak eibach alıyorlar, komforu etkilemiyor diye. Ama amortisörü bilemiyorum.

amortisör de tamam o da eibach marka olacak. şimdi bunları bir olaşayım nette ve sanayide bulmaya çalışayım ilgi ve alakanız için teşekkür ederim tekrar, balataların 80 ytl olanın kendi markasını basıyor dediğinin markası neydi :) çünkü bana marka söylemeden orjinal dedi adam 50 ytl çifti(yani anlayacağın sarı çizmeli mehmet ağa)
bende güvenemedim de bir araştırayım dedim. Çok yardımı oldu teşekkürler

burock2000 ve MBugra
 
Valla hatırlayamıyorum markalarını. Burak TRW diyince çağrışım yaptı ama emin değilim. Bugün bakabilirsem yazrım buraya
 
Geri
Üst