Astra 1.3 triger zincir seti değişimi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esdres
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

esdres

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba,2008 model 1.3 astra dizel aracımın triger zincir setinin degismesi gerektigi söylendi.Usta motoru dinletti ama tam anlamadım,hafif bir ses geliyormuş.Arabanın çekisinde bir sorun yok,2009dan beri sürüyorum 119.000kmde şu an.Sizce degistirme vakti gelmis mi?Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba,2008 model 1.3 astra dizel aracımın triger zincir setinin degismesi gerektigi söylendi.Usta motoru dinletti ama tam anlamadım,hafif bir ses geliyormuş.Arabanın çekisinde bir sorun yok,2009dan beri sürüyorum 119.000kmde şu an.Sizce degistirme vakti gelmis mi?Teşekkürler.
Zincir setinden ses gelmeye başladiysa deiştirmek lazim eğer ses yapmiyorsa gerek yok.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normalde zincirli trigerlerin ömrü daha uzun oluyor, 119.000 km bana biraz az geldi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar 100000de bir değişmesi gereken parça 200-250 parça o civarda da işçilik ile hallettirebilirsin
Bence değiştir kafan rahat olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tam zamanı orjinal set al

Teşekkür ederim.peki özel serviste orjinal parça takarlar mı yoksa yetkili servise mi götürmem lazım arabayı?garanti bittikten sonra yetkili servise hiç gitmedim.

Teşekkür ederim.peki özel serviste orjinal parça takarlar mı yoksa yetkili servise mi götürmem lazım arabayı?garanti bittikten sonra yetkili servise hiç gitmedim.

kafam rahat olsun dersen kendin orjinal alıp gidebilirsin

Geri