askerlik belli oldu:(:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06ELL69
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

06ELL69

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benim askerlik belli oldu...Allah kısmet ederse ayın 24 ünde MANİSA ALAŞEHİR e ulaştırma olarak vatani görevimi yapmaya gidiyorum..uzun dönem olarak yapcam..orada askerlik yapanınız varmı,varsa bilgilerini benmle paylaşırsa sevinirimm..

kardeş ilk mesajı ben yazayım ilk önce hayırlısıyla git hayırlısıyla gel allah butun askerlerimizi korusun hayırlı teskereler

kardeş hayırlı olsun usta birliğinde büyük ihtimal şöförsün ama ne kullanacağın belli olmaz kafayada takma şunu düşün herzaman başlamak bitirmenin yarısıdır sen gittiğinde daha gitmemiş olanları düşün çabuk bitirirsin sakın şafak sayma bitmez yoksa şimdiden hayırlı teskereler...:)

Bende 79/4 olarak acemiliğimi orada yapmıştım, oradan Ankara'ya gittim.
Benim zamanımda çok büyük bir birlik değildi. İklim olarak ta yumuşak sayılır, çok fazla soğuk olmaz. 30-35 günlük bir acemilikten sonra dağıtım olursun. Şimdiden hayırlı teskereler.

hayırlara erdirsin allah arabanın arkasına yaz

O ŞİMDİ ASKER...

hayırlı teskereler

Kardesım 84/4 OLRAK Acemı bırlıgım manısa alasehırdı de yaptım gıttıgın yer tabur guzel bır bırlık benım zamanımda 6 boluk vardı bır hamam buyuk bı kantın bır gece kantını bı de pızzacı vardı yanı ımkankların var banyo sorununda olmaz her sabah banyoda var kantınde ıstedıgını bulabılırsın egıtım alanları buyuk ıstıkamet aldıgın zaman önun acık ıstedıgın yere surun.tabı bu ısın espırısı aklıma gelenler bunlar ıklımıde guzel soguk falan olmaz carsısıda fena deıl bı sewgı cad.var hamamlar falan ..aklıma gelenler bunlar dagıtımda ben agrıya gıtmıstım senı bılemem hayırlısı alsun baslamak bıtırmenın yarısıdır

hayırlı teskereler manisa güzel yerdir

hayırlı teskereler

Ben 80/1 tertip acemi birliğimi alaşehirde yaptım..Bizim zamanımızda 30'luk ve 45'lik olarak 2 ayrı zamanda dağıtım oluyodu..Yani ya 30 yada 45 gün yaparsın acemiliğini..Büyük ihtimalle gittiğin yerde ya şöför olursun yada başka bir şöför okuluna çıkar dağıtımın.Ben ordan Malatyaya düşmüştüm Malatyadan da görev icabı Diyarbakıra gittik..Bu aylarda biraz soğuk olacağını tahmin ediyorum çünkü bende bu aylada gitmiştim oraya..Hayırlı teskereler

Geri