Armageddon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bacadir68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu kadar batıl inançta artık fazla. Ama bende dünya savaşı çıkabileceğini düşünüyorum. Çıkacaksa çıksın veririz karşımızdakilere derslerini olur biter. Bizde rahatlarız onlarda.

Bu kadar batıl inançta artık fazla. Ama bende dünya savaşı çıkabileceğini düşünüyorum. Çıkacaksa çıksın veririz karşımızdakilere derslerini olur biter. Bizde rahatlarız onlarda.

yada alırız dersimizi otururuz biyerimizin üstüne..

vala benim okuduğum ve bildiğim kadarıyla kıyametin alemetleri var,saati ve zamanı yok.bi küçük alemetler var bide büyük alemetler var.küçük alemetlerden biriside dünyanın ortasında hıristiyanlar ve müslümanlar arasında savaş çıkması.dünyanın ortasıda ortadoğu oluyo sanırım.daha bunun gibi birçok şey allah cc sonumuzu hayretsin

Bence dünya savaşı çıkarsa Amerika bir tarafta Rusya bir tarafta olacak. Bunun yanında dünyadaki en güçlü üç ordudan biri bizim ordumuz olduğu söyleniyor, bu durumda biz hangi tarafta olursak o taraf kazanır.

Ha hem Amerika'nın hemde Rusya'nın çıkarları bizim yapacaklarımıza ters gelirde bir ittifak kurarlarsa vay halimize.

Bence dünya savaşı çıkarsa Amerika bir tarafta Rusya bir tarafta olacak. Bunun yanında dünyadaki en güçlü üç ordudan biri bizim ordumuz olduğu söyleniyor, bu durumda biz hangi tarafta olursak o taraf kazanır.

Ha hem Amerika'nın hemde Rusya'nın çıkarları bizim yapacaklarımıza ters gelirde bir ittifak kurarlarsa vay halimize.

senin ordun dünyada ilk 5 içerisinde ama su da varki sadece teknik olarak. yani bak adamların kaybedek birşeyi kalmazsa nasl saldırırlar düşünsene bir çanakkalede bir bölgede 33 türk askeri 2000 ingiliz öldürmüştür. çaresiz kalınca yapılacak öyle çok sey var ki.

senin ordun dünyada ilk 5 içerisinde

Benim ordum senin ordun olmuyor mu? Yanlış anlamışımdır umarım.

Benim ordum senin ordun olmuyor mu? Yanlış anlamışımdır umarım.

eminim yanlıs anlasılma oldu. kelime olrak değilde cümle olarak ele alırsak daha anlasılır olur. yanlıs anlasılmam için özür dilerim. atamında dediği gibi "NE MUTLU Kİ TÜRK'ÜM" diyorum.

Türk ordusu dünyanın ileri gelen ordularından birisidir buna katılıyorum ancak bir dünya savası çıkarsa bundan en çok etkilenecek ülke yine biz olacagız adamların zaten yıllardır gözleri bu topraklarda hadi abd ile rusya derse kardeş hadi bölüşelim o zaman ne olcak hangi ülke bize destek çıkacak ha biz kendimiz yeteriz sonuna kadasrda savaşırız ama su an basımızdakıler Kurtuluş Savasındakiler gibi dirayetli becerikli insanlarmı...

teröristlerin silahları abd yapımı ama tek abd yapımı degil rusya silah muhimmat,italya patlayıcı,almanya silah patlayıcı hükümet sadece amerikayı sölüyor ya digerleri ne olcak...

Geri