Arkadaşlar Yardımcı Olursanız

Suat_Opel_Vectra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
98 Opel Vectra CD arabam var herşey normal ama rolantisini bi türlü düşüremedim yol bilgisayarı hata vermiyo rolanti ayarlayıcısından olduğunu tahmin ediyorum ama yardımcı olurmusunuz iniş aşağı olduğu zaman arabayı kontrol etmek zor oluyo rolanti bazen 1500 e çıkıyo durduğu yerdede çok yüksek çalışıyo şuan görev yaptığım yere yakın serviside yok kendimde arabadan iyi anlıyorum ama bi türlü bu sorununu çözemedim normal tamircilerede elletmek istemiyorum.

bence biraz sabret. çünki benim görüşüm parça değişmesi lazım. bahsettiğin gibi rölanti ayarlayıcıdan kaynaklanıyordur. birde gitmişken koprasöre baktır. yokus asagı inerken falan sorun yapıyorsa arac gaz kesmiyo falandır.

dediğin sorun bende de var ara ara ama.tech2de herhangi bir arıza kodu vermiyor.ben de senin gibi düşünüyorum.rolanti düzenleyicisinde bi sorun wardır bencede....

ama sabah ilk çalıştığındada aynı ısındıktan sonrada aynı acaba otomatik jikle falan takılı kalıyo olabilirmi yeni yapmaya başladı

o işi rölanti ayarlayıcı yapıyor zaten

rolantı ayarlayıcı temizlenirse duzulme ıhtımali yuksek. aynı zamanda kelebegın ayarındanda olabılır

aynı sorun bendede vardı temizletirsen 3 ay idare ediyor rölanti ayarlayıcısı bende 9 ay falan idare ettim sonra yenisini aldım kurtuldum fiyat yanlış hatırlamıyosan 180 civarı bişey başka bişeye baktırmana gerek yok durum yoksa temizlet 15-20 ytl verirsin,otomatik cikleyle falan alakası yok

emme manifolt temizlenecek rölenti ayarlayıcı temizlenecek ayrıca motor da üfürme varsa eğer ne kadar temizletsen rölenti ayarlayıcıya yağ buharı giriyor onun için dalgalnma veya düşük yada yüksek rölenti ayarlanıyor sen temizlet önce .

Geri