Merhaba arkadaşlar ozel bi sektörde calisiyorum surekli haksizlik ve ayrimcilik artik tahamulum kalmadi keske baba meslegi oto elektrik isine devam etseydim sanayide dukkanimiz var ve suan 27 yasindayim meslegi kavramam icin geciktimi soluyor babam baska ne is yapabilirim araba uzerine cok iyi cam filimi cekerim bu aklimda ek olarak neler olabilir simdiden tesekkurler saygilarimla...
hiçbir şey için geç değil bence. elektrikle başlayıp araç elektroniğine yönelirsen ilerde rahat edersin. sanayide araç elektroniğinden anlayan adam azdır. araçlardaki elektronik gün geçtikçe artıyor buda bir gerçek.
zaman içerisinde ses sistemleri montajı, led lamba aksesuar montajı satışı gibi işi ufak ufak bulunduğun bölgedeki talebe göre geliştirebilirsin.
elektrikçiler klima işinede bakıyor bölgenizde klima ihtiyacı ne durumda bilmiyorum ama o konuyada girebilirsin zamanla...
internet kullanan adamsın sonuçta. oto elektrik yedek parçalarını satan toptancı firmalar var zaman zaman bişeyler ararken denk geliyorum.o tarz firmalardan uygun fiyatlı ve bazen daha ekonomik çözüm odaklı parça siparişleriyle müşteri memnuniyetinide arttırabilirsin.
mesela elo diye bir firmanın ürettiği zaman ayarlı röleler falan var en basitinden follow me home için kullanırsın bu röleyi ve müşteriye bunu satabilirsin montaj dahil güzel bir fiyattan.sabah sabah aklıma geldi örnek olsun istedim.
diyot tablası yanık diye şarj dinamosu aldırmaktansa kaliteli diyot tablası tedarik edebileceğin firmalar illaki vardır gibi bir çok seçenek senin kendini işinle ilgili ne kadar geliştireceğine bağlı olarak önüne gelicektir..
baba mesleğine devam ediceksen ki bence kötü bir meslek değil sende kendini babanın yanında babanın eksik olduğu konularda geliştirmelisin...böylece baba oğul iyi bir ikili olup işi büyütebilirsiniz.