Arkadaslar Herkez Kendince Komik Yanlarini Yazabilirmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ORDUdrift
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ORDUdrift

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İlk ben başlayayım
mesela ben babam ne zaman paran varmı diye sorsa ben hiç yok demem ve bu yüzden cok parasız kaldığım oldu:kop: :kop:,
bide babam araba kullanmamı sorunca hep yavas kullanıyorum derim hiç sınırları aşmam derim

:) abı bende servıste calısırken egerkı cok sıkıcı bır ıs cıkarsa hemen tuvalete kacarım..

tnng yln' Alıntı:
:) abı bende servıste calısırken egerkı cok sıkıcı bır ıs cıkarsa hemen tuvalete kacarım..
daha sana araba getirirsem kanka:D

bır hane dah var cocukken evde top oynardık kesın bırsey kırıldı ve ben hemen uyuma numarası yapar yataga yatardım ve annem olaydan habrı oluncaya kadr sesı cıkmnazdı ve benı uyurken yatakta bulursa kesın möahır yapmıs der ve evın ıcınde terlıkle benı bır guzel dovmelerdı cocouk aklı ıste :)

:) kank senın arban benım arbam gozum gıbı bakar hatta bı bakım dah cekerım :) torpıllı

eywallah kanka...
bende de var daha anı ufakken annemi çok kızdırırdım oda beni yakalamayınca tabi terliği fırlatırdı ama işin ilginç tarafı annem in terlikleri hep köseyi dönüp beni bulurdu mutlaka:D:D:D:D:D

hehehe ne muhabbet burada boyle ordulular hehehehe
ben zaten arabalan gelsem orduya kesinlikle ordu daki servise gitmem hele bide ferdiye ......:D :D :D :D :D :D

Arkadaşlarla okey veya kağıt oynarken dağıtma sırası bana geldiğinde wc ye giderim bazen :) :kop: :D

Geri