Arkadaslar hatırlarsanız gecen Passatmı Astra mı diye sormuştum

AbdulSamed24

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Passat ımı az önce ilana verdim. Almaya karar verdiğim arac dizel Opel astra sedan sport modeli  siyah renk,sunroof da düsünüyorum malum aracın görüntüsünü 2 kat değiştiriyor :) Astra yı secmemdeki neden passat cok yakıyor binemiyorum ve 2014 te yeni kasa yaptığında fiyatı düsecek :/ Sizden ricam siyah sunroof lu astra olan varsa bi resmini atabilirmi acaba ?

Ynt: Arkadaslar hatırlarsanız gecen Passatmı Astra mı diye sormuştum

biliyorum bunu üstad yakısmamıs body kit ama :)

body kit arabayı bitirmiş.. sonradan takma asla yakışmıyor bence ! tabiki zevk meselesi ,saygı duymak gerekir.. benim asla yapmayacağım birşey...orijinal GTC veya OPC olsa kesinlikle lafım yok , onlar tek kelime ile harika !!

body kit facia olmuş zaten :D.ben sunroofu göstermek için verdim linki :D

benim araba dizel olsa takas yapardık

siyah araçta sunroof pek güzel durmuyor bence.. bana göre en güzel, kırmızı vede beyaz renkte belli ettiriyor kendini sunroof .

Hayırlı olsun diyelim. Yalnız imkanları biraz zorlama şansınız varsa Sport değil de Cosmo düşünün. Cosmo'nun zevki ayrı. Ben de Sport var aklımı tek çelen o AFL yokmu. Neyseki yeni Sportlarda Led gündüz farı geliyor da o biraz daha arayı kapatıyor. Keşke Astra'da şu opsiyonda olsa. AFL yerine normal konvensiyonel Xenon far. O kadar çok akıllı olmayan Xenon yani uzun kısa ben yaparım uzun yolda. Eminim bu opsiyon arada bir yerde konumlanıp iyi talep görürdü.

Geri