arkadaşlar ceza yemişim bi bakın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bozcurt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ben 10-6-2005 yılında ceza yemişim plakaya sebep aşırı sesle muzik yayını yapmak :D:D sormak istediğim şey bana daha bgun geldi yanlız ben bu aracka kaza yaptım ve arac hurdaya cıktı arabayı hurda olarak gecen sene sattık sattığım tarih 10-4-2006 gibi bişey aracı hurdaya cıkarırken borcu yoktur kagıdını falan butun temiz kagıtlarını almıştık aldık orda cıkması gerekmezmiydi

kardeş ilk sahıbı senmısın??

çok beklerler kim ödersse ödesin boşwer :D

astrammm' Alıntı:
kardeş ilk sahıbı senmısın??

yok ilk sahibi ben değilim ama arac o tarihte bizdeydi merak ettiğim arcın borcu yktur kagıdını alırken nie cıkmadı kı bilg. işlendi diyor ceza makbuzunun ustunde

Ceza yedigin tarihte araç senin üzerine miydi, bence kilit nokta burası? Az önce bizim şirketin Mali Müşaviri ile görüştüm ,Onun yorumu:
" Aracın şu an trafikten men olması bir şey degistirmiyor,ceza yenilen tarihdeki ruhsat sahibinden tahsil yoluna giderler " şeklinde,

Bende yemişim yaaa...

Eyvah Eyvah, hemde 07/2004 de...

Benim ödemediğim borcum var fakat "Aradığınız kriterlere göre sonuç bulunamadı!" diye yazıyor nedemek oluyor bu..birde örnekte 34 le başlamıs sadece istanbul için olabilirmi..

coRSac' Alıntı:
Benim ödemediğim borcum var fakat "Aradığınız kriterlere göre sonuç bulunamadı!" diye yazıyor nedemek oluyor bu..birde örnekte 34 le başlamıs sadece istanbul için olabilirmi..

muhtemelen öyle, adreste iem var, (istanbul emniyet gibi geldi)

Geri