arkadaşlar arabamı sattım

burak loves opel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
gözüm gibi baktığım 2008 megane aracım,babamın isteği üzerine ve şirket araba verdiği için satıldı.30 bin km de.şirketten bir arkadaş bindi,kullandı arabaya hasta oldu.birkaç ay öncede beraber seyahat etmiştik İstanbul'a.çok sevdi aracımı.gerçekten böyle temizini sıfırında anca bulacağına inandı ve 40.000 YTL ye anlaştık.perşembe anahtarı vercem.ayrıca mazot çok aşırı zamlandı ve dizel araca binmenin gittikçe mantıksız olduğunu anladık ve sattık işte.çok üzgünüm çok.hevesimide almıştım zaten.ne yapalım Allah nice arabalar nasip etsin herkese...artık sadece opelciyim

hayırlı olsun cok ıyı paraya satmıssın. megane extreme miydi neydi bır modeli var. ben bayıı ıle 34 e anlaşmıştım. otomatik vites dizeldi. içi de gayet doluydu. sıfır araba haaaaaa.. ama almadım.

benim araba megane ın en dolusuydu ve dizeldi.panoramik sunroof,esp falan bütün opsiyonlar ekliydi.fiyatıda bana görede çok iyi.ayrıca şirket linea vercek onu kullancam

Hayırlsı olsun, daha iyilerini alırsın ilerde.. Linea'ya alışana kadar fazla hız yapma :)

senın adına cok sevındım

sağolun arkadaşlar.hayırlısı olsun.bülent kardeş lütfen senin adına sevindim falan olmuyo ama:)ben bu arabayı ağlayarak sattım.linea konusundada:zaten her gün şirkette kullandığım araba.yani huyunu,suyunu biliyorum.clio symbol gibi yüksek hızda gezmiyo yolda.gayette konforlu yani.ısrar etmesem clio symbol dizel verilecekti.

NO problem o zaman :)
Bende şirketin albea'sını kendi aracımdan daha iyi tanıyorum, günlük 150-200 km yapmak durumunda olunca.

Hayırlsı olsun, abi ;)

sağolun arkadaşlar hayırlısı olsun.

hayırlı olsun ALLAH daha iyilerini nasip etsin

Geri