Arkadaşlar Acil Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar birde bu on taraftakı tavan lambası nasıl söklüyo bir türlü sokemedım kıracam diye korkuyorum

Lambayla uğraşma. Büyük ihtimalle sigorta atmıştır. Önce sigortayı değiştir, diğerlerine ondan sonra bak. Hem babandan da o kadar korkma. Babalar hem kızar, hem de çaktırmadan içlerinden gülerler. Çünkü kabiliyetsiz oğul istemezler. Bu işler böyle öğrenilir. Sigorta da atar, lamba da patlar, bunlar normal şeyler. Ama sen yine de bilmediğim elektrik devrelerini merak edip karıştırma. Yeni nesil araçların birçok yeri elektrikle çalıştıkları için elektrik devreleri biraz karmaşıktır. Kurcalanmaya gelmez. Unutma elektrik kontağından çıkan yangınlar böyle çıkıyor.

% 1 000 000 SİGORTA öyle tesisatın yanmasını önlemek için oraya sigortayı boşa koymuyorlar sigorta atsın devreleri korusun diye evde bir şey kısa devre olduğu zaman kablolar yanıyormu hayır tabi sigorta atıyor

herkese teşekkür ediyorum yarın bir tane sigorta alıp deneyecem ya ben aslında elektrıge hiç uzak değilim bilgisayar bölümü öğrencisi oldugumdan birazda meraktan elektronık parçalara acayip ilgim varda bu araba elektriği biraz korkuttu yanarsa falan diye bi yerleri elektronık araba bi parçası dogan 131 parası ondan .unutmadan söliyim bilgisayarla ilgili bir sorununuz olursa mesaj atın mutlaka cevaplarım .herkese iyi günler iyi forumlar

hangı sıgrotanın atmıs oldugundan emın ol tek tek sıgortaları cekerek bakma. dırek patlak olan sıgortayı cekersen ıyı olur

sizden ricam tavan lambalarınınkının hangisi oldugunu söylersenız sevinirim.Lütfen

Bilen yokmuuu tavan lambalarının sigorta numarasını kitapçıkta 28 yazıyo ama başka varsa söylermisinizzzzzz

hepinize teşekkür ederim 7.5 amperlik sigorta safranbolu sanayisinde bulamadım elektrikçi 10 amperlikte olur dedi ve aldım taktım şuanda lambalar çalışmaya başladı.yorumlarıyla bana yardımcı olanlara teşekkür ederim.konu modlar tarafından silinebilir.

aslında sigorta takımları var arabada bir kutu içinde bulundursanız zaten kutu içinde satılıyor takımı 3 ytl gibi

hatta o takım da sigortayı çekmek için aparatta var

kitapçıktada arabada tutacağı vardır diyo ama ben bir türlü bulamadım.:) birde bu araçların sigorta aksamını koyacak başka yer bulamamışlarmı ya kıl oldum.:mad:

aslında sigorta takımları var arabada bir kutu içinde bulundursanız zaten kutu içinde satılıyor takımı 3 ytl gibi
abi tekını zor buldum tamamını hiç bulamzdım heralde opelin bir çok ufak tefek parçaları safranboluda bulunmuyor.istek üzerine getiriyolar:(

Son düzenleme:
Geri