Herkeze merhabalar bugün başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez o derece yanlış bir yola girdim sonra oradan çıkmak için solda yol vardı sola direksiyonu kırdım meherse tuzak varmış tuzağa girdi 4 lastikte fakat ön sol lastik patladımı yarıldımı bilmiyorum fısssss diye iniyordu valla sonra bi kaç km gittim açık lastikçi göremeyince istetmeyi çıkardım ve o küçük yedek lastiği taktım şimdi lastik alıcam ama bazı arkadaşlar önler için 2 lastik alın demiş benim aracım daha 3500 km de felan gerek varmıdır 2 lastik almaya benim 1 lastiğe anca gücüm yetiyor lastiğimin markası bridgestone 215/50r17 91v ve internette baktım 400 den aşşağı yok ne yapacağımı bilemedim sıfır lastik alsam önemi takcaz yada arkadaki ile yermi değişeceğiz bana bir yol gösterebilirmisiniz teşekkürler şimdiden
dipnot: aracın yedek lastiğini yerine mi koycaz yoksa bayi vericekmi vede lastiği tamir etme şansımız varmı dişin içinde 2 cm lik bi yarık tarzı bişi var yapılabilme ihtimali varmıdır tahminen yazabilirmisiniz yarın gidicem lastik fiyat konusunda bilgilendirirmisiniz
dipnot: aracın yedek lastiğini yerine mi koycaz yoksa bayi vericekmi vede lastiği tamir etme şansımız varmı dişin içinde 2 cm lik bi yarık tarzı bişi var yapılabilme ihtimali varmıdır tahminen yazabilirmisiniz yarın gidicem lastik fiyat konusunda bilgilendirirmisiniz