Arkadaki Kayma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muebbet

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Yeni aldığım aracımı aldıktan hemen snra bakıma verdim tanıdığım bi abime ustama, frenleri diskleri kntrol etti balataların yeni gibi oldunu söyledi. sahil yolunda 50km/h ile ani frende araba sağa kaydı arka kampanalarda bi ayarsızlkmı vardır?? :eek: (NOT: konu yalnş yere açılmış olabilir şimdiden k.bakmayın) :cool:

Olabilir. Bi de ustan denesin, tavsiyem..

Direksiyon düz konumdayken kaymışsa fren ayarlarındaki hatadan olmuştur.

bir tarafın fren etkisi diğer taraftan eksik veya fazladır.

Yeni aldığım aracımı aldıktan hemen snra bakıma verdim tanıdığım bi abime ustama, frenleri diskleri kntrol etti balataların yeni gibi oldunu söyledi. sahil yolunda 50km/h ile ani frende araba sağa kaydı arka kampanalarda bi ayarsızlkmı vardır?? :eek: (NOT: konu yalnş yere açılmış olabilir şimdiden k.bakmayın) :cool:
frencıye git frenleri test etsın sılındıre cıkınca tutup tupmadıgını anlar sana söyler zaten gerekenı yapar ;)

Evet yarın bi uğricam tekrardan ustama teşekkürler..

yeni aldığın araç ne astra mı corsa mı ?lastik havalarından bile olabilir ama freni pompalayarak kullan sert asıldığında savurur normal

Aracım Corsa 1.2i Twinport Essentia sert asıldım baya 50km/h 'la 25-30 derece arkası sağa kaydı.. Aslnda banada normal geldi..

Geri