arka tampon arkası pütür

cagatay16

VIP Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
bugün tampon ayakalarını yenilemek için arka tamponu söktüm tampon devirinin yavaş yavaş paslanmaya başladığını gördüm yer yer karıncalanma şeklinde şimdi aracın altını pütür kaplamıştım acaba sökmüşken bu kısmıda ve kaporta kısmınıda pütür kaplasam mı ne dersiniz

Son düzenleme:
fikri olan yok mu bugün kapamayı düşünüyorum tamponu

Çağatay tamponun içinde kalan kısımı söylüyorsun anladığım kadarı ile. Eğer ora ise kapla gitsin hemde mis gibi olur. Sen işi biliyorsun nasıl olsa ama altını iyi temizle...

Kapla, o bölge biraz sıkıntılı.

bugün akşam üzeri kapladım hava çıkış ızgaralarına kadar paçalık olmasınarağmen her yere kum taş çamur dolmuş iyice temizleyip üzerinden tinerli bezle geçir 1 kutu siyah pütürü boşalttım ayrıca kavisli bir yer var orada hiç boya yokmuş sadece astarı sıkıp bırakmışlar tampon demirinin boyası gerçekten çok adimiş astarsız tam mat olmayan siyah boya var üzerinde iyiki tampon ayakları kırıktıda haberimiz oldu yoksa çürütecekmişiz arabayı:)bu arada tammponu sökünce makyajlı kasalardaki gibi egsoz çerçevesi yerlerinin olduğunu gördüm yani çerçeve alıp o yerleri delince ve kavisli kesince takılabilir fakat fiyatı 205 tl:(

bugün akşam üzeri kapladım hava çıkış ızgaralarına kadar paçalık olmasınarağmen her yere kum taş çamur dolmuş iyice temizleyip üzerinden tinerli bezle geçir 1 kutu siyah pütürü boşalttım ayrıca kavisli bir yer var orada hiç boya yokmuş sadece astarı sıkıp bırakmışlar tampon demirinin boyası gerçekten çok adimiş astarsız tam mat olmayan siyah boya var üzerinde iyiki tampon ayakları kırıktıda haberimiz oldu yoksa çürütecekmişiz arabayı:)bu arada tammponu sökünce makyajlı kasalardaki gibi egsoz çerçevesi yerlerinin olduğunu gördüm yani çerçeve alıp o yerleri delince ve kavisli kesince takılabilir fakat fiyatı 205 tl:(

O yüzden o bölge biraz sıkıntılı dedim :)
Izgaraların bagaj tarafında bakalitin altında elyaf yalıtım var mı ?

O yüzden o bölge biraz sıkıntılı dedim :)
Izgaraların bagaj tarafında bakalitin altında elyaf yalıtım var mı ?

abi ızgaraların orayı bilmiyorum da plaka ışığının kablosunun geçtiği lastikği sökünce koyu füme renk elyaf var

Çağatay bu işlerin bir kaç resmini de eklesen konuya tadından yenmez olurdu yeminle. ;)

Çağatay bu işlerin bir kaç resmini de eklesen konuya tadından yenmez olurdu yeminle. ;)

abi bende düşündümde tek başıma yaptığım için resim çekmeye fırsatım olmuyor hiç birde bu pütür kompresörle olunca insanın her yerine bulaşıyor alt ve çamurluk içi için mutlaka maske takın ben aynada kendimi tanıyamamıştım yaptığımda neyseki kolay çıkıyor ciltten:)

Geri