arka stopları karartma

stranger_ksk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu arka stoplar bazı modellerde karartma ,nasıl yapıcam onu:))

reklamcıdan seffaf fılm alıyosun farın ustune yapıstırıp daha sonra jılet gıbı kesıcı bır maddeyle kenarlarını duzelt tamadır

ben arabanın stop' unun birini değiştirmiştim, digeri biraz kirli diye çamaşır suyu ile yıkadım nikalajları gitti kendiliginden karardı. şimdi biri kararmış biri yeni. kaskodan kararanı tekrar değiştirecem.

Bende 20 tl ye film çektirdim,gayet de güzel oldu, sıkılırsam söker atarım

ben bir ara araştırmıştım transparan boyalar var..internette bulabilirsiniz...yapanlar mutlaka vardır...bence bir bakın...

kadın çorabı kesin çözüm :) şaka bi yana cosmodakıler oluyor heralde o karartılmış olan stoplar benımde cok hosuma gidiyor;)

Bende 20 tl ye film çektirdim,gayet de güzel oldu, sıkılırsam söker atarım
+ 10000 bn on farlarıma cektırcem onlarda sımsıyahj olcak :)

transparan boyalar var sıyah ve kırmızı nekadar kat atarsan at ıctekı ısık aynen rengınde bellı oluyo hıc bır sıkıntı yok ama muhtesem duruyor... corsa c modıfıye adlı baslıkta aracıma yaptıgım uygulamada gorebılırsın.. gercı ben bı resım attım ama :))) yardımcı olur umarım :))DSCN2826.webp

Son düzenleme:
arkadaşlar teşekkürler yardımlar için bişi sorucam bu farları nasıl kaskodan değiştiriyosun? öle bişi var mı? kasko delinir mi?

Stop boyaları satılıyor ben almıştım 12 lira civarındaydı. İki ufak bölümü boyadım stoptaki daha 10 stop daha boyardı :D boya duruyor ama bozulmuştur muhtemelen

Geri