arka kaliperden gelen ses sonrası servise gittim

yasincan51

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar geçenlerde forma yazmıştım
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=13145.0

aracın arka sağ kaliperinde oynama vardı ve arkadan ses geliyordu. Kayseri İnciroğluna gittim. usta araçla gitti geldi sonra aracı aldılar lifte kaldırıp lastikleri  söktüler rot ayarı yapıldı sanırsam.

bagaj kapagından ses geliyordu sesi kesmişler sonrasında duymadım.

aracın arka iki kaliperi, arka amatisör bilyaları ve ön iki amatisör için değişim istediklerini mail atacaklarını ve eğer merkez onaylarsa bu bölümleri garantiden değiştireceklerini söylediler araç 2013 model ve 12000 km de garantisi temmuz 2015 de dolacak. aceba merkezin onaylamama olasığı yüksek mi yada bi kısmını onaylamaz sa ne yapabilirim. başvurabileceğim bi yer var mı çünkü servis de kayıt yapan arkadaşa sordum onaylarsa biz size 10 gün içinde döneriz. dedi. bende tereddüt de kaldım

Ynt: arka kaliperden gelen ses sonrası servise gittim

Umarım onaylar. siz bence Opel Türkiye ile irtibata geçin. Ben öyle yapmıştım. Durumu anlatmıştım. Onlarda en kısa zamanda bana gerekli cevabı vermişlerdi.

Kaliperleri onaylar ama amortisorleri onayliyacagini sanmiyorum

benim ön ve arka kaliperlere işlem yaptılar ön amortisörleri değiştirmişlerdi. muhtemelen onaylarlar çünkü servis kendisi talepte bulunuyor.

ökandemir link' Alıntı:
benim ön ve arka kaliperlere işlem yaptılar ön amortisörleri değiştirmişlerdi. muhtemelen onaylarlar çünkü servis kendisi talepte bulunuyor.
Zaten servis talepte bulunmak zorunda.
Amortisorleriniz degistiginde arac kac km idi.
Km düsukse onay verirler.

Ynt:

22500km idi. Onu biliyorum zaten talepte bulunmak zorunda ama müşterinin ısrarı üzerine yapılan işlemlerde onaylama oranı daha düşük oluyor diye düşünüyorum o yüzden öyle dedim.  ben aracımı götürdüğümde aynı gün içerisinde işlemleri yapıp  aracı teslim etmişlerdi

Ynt:

ökandemir link' Alıntı:
22500km idi. Onu biliyorum zaten talepte bulunmak zorunda ama müşterinin ısrarı üzerine yapılan işlemlerde onaylama oranı daha düşük oluyor diye düşünüyorum o yüzden öyle dedim.  ben aracımı götürdüğümde aynı gün içerisinde işlemleri yapıp  aracı teslim etmişlerdi
Benimde 4 kaliper+ön amortisorler garantiden degismisti.
Ama aracin km düşüktu.
Servis km düşuk olmasaydi amortisore garanti onay vermiyor dedigi icin sordum.

Ynt:

Keşke bi standartları olsa hepsi kafasına göre işlem yapıyor kimisi onarım yapıyor kimisi komple değiştiriyor kimisi hiç bir işlem yapmıyor. Ön disklerim titriyor diye müracaatta bulunmuştum test sürüşü bile yapmadan değiştirdiler. Bazılarına tornalayıp tekrar takıyorlar mesela. Neyi neye göre yaptıklarnı kestirmek güç.

BÜLENT link' Alıntı:
Benimde 4 kaliper+ön amortisorler garantiden degismisti.
Ama aracin km düşüktu.
Servis km düşuk olmasaydi amortisore garanti onay vermiyor dedigi icin sordum.
Abi çok şanslısın senin km hep düşük:) latife yapıyorum...

amatisörden bende kuşkuluyum ama araç henüz 12100 km oldu o yönden umutluyum inşallah

Geri