arka itişli araçlar neden daha konforlu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bimmer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar yeni öğrendiğim bir bilgiyi sizinle paylaşmak istedim. aşağıda bir mercedes bir de opelin yandan çekilmiş fotoları var. bilindiği üzere mercedes arka opel ön aktarmalı.
her zaman arka teker itişli araçların daha rahat ve konforlu olduğu söylerler. bunun nedeni de arka teker araçların ön tekerlerinin ön teker araçlarınkine göre sürücüden daha uzak olmasıymış. aşağıdaki merso ile opelin ön tekerlerinin kabine olan uzaklığına bakın...
2010-Opel-Astra-Side-View-588x441.jpg

2005-Mercedes-CLS-55-AMG-Side-1280x960.jpg

buna yıllar önce ben ufakken sorduğumda amcamın bir cevabı vardı basit yalın sade tam bir çocuğun anlıyabiliceği şekilde. bir aracı düşünki arkadan itiyorsun yada önden iple at gibi çekiyorsun hangisinde rahat edersin yada hangi daha konforlu rahattır tabiki ikisininde kendine has rahatlıkları vardır..

bence sizin imzanızdaki 3 serisine bakarsak daaha iyi olur. nerdeyse ön lastik önden fırlayacak gibi duruyor..:D

Omega'yla karşılaştırmak daha doğru olmaz mı bu durumda Opel'in tarihi arkadan itişli araçlarla dolu

genelde arkadan itişli araçlara baktığımzda hepsi üst sınıf otomobiller bundanda kaynaklanıyo olablir :)

eski rally pilotu önder abinin bir sözü var ; prestij arkadan ittirir, sanırım bundan kaynaklanıyor.

Omega'yla karşılaştırmak daha doğru olmaz mı bu durumda Opel'in tarihi arkadan itişli araçlarla dolu
]

önemli olan sınıf değil. benim demek istediğim ön tekerlerin kabine olan uzaklığı bu da omega

opel_omega_niot.net.jpg

tekerlek üstü deyimi vardır otobüste bilet alırkende teker üstü istemeyiz.
ne kadar ortaya oturursanız sallantıyı o oranda az hissedersiniz...

doğanda arkadan değilmi yau

Geri